Καταιγίδα στην Πέλλα- Πλημμύρισαν δρόμοι και υπόγεια

 

Πλημμύρισαν δρόμοι και υπόγεια σε όλη την επικράτεια της Π.Ε.Πέλλας μετά από την έντονη χθεσινή βροχόπτωση, που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέριΤο φαινόμενο κράτησε από 1 ώρα έως 15 λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο, σε υπόγεις και υπέργειες οικίες, αλλά και σε καταστήματα που πλημύρισαν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε όπως και υπηρεσίες των δήμων για να επέμβουν σε πολλαπλά  περιστατικά σε περιοχές της Έδεσσας κ.α. για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, ενώ πραγματοποιήθηκαν καθαριθσμοί περιοδικά και έκτακτα καθαρισμοί σημείων του οδικού δυκτίου από λάσπες και χαλίκια. 

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια σε πολλά σημεία της πόλης της Έδεσσας μετά από τη σύντομη περασιά της έντονη βροχόπτωσης που ξεπέρασε τα ο,8 εκατοστά, ενώ έχουν γίνει καταγραφες για 3&4 εκατοστά!

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει ήδη για την επιδείνωση του καιρού.

ΑΝ και προβλέπεται να αποσοβήσει η ένταση για σήμερα και να επανέλθει από αύριο ο καιρός στα κανονικά, αναμένονται κατά περίπτωση να υπάρξουν βροχές και καταιγίδες σε τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας που είναι πιθανό να έχουν μεγάλη διάρκεια


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη