pellain

ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΚΥΛΑΚΙ


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο νεαρά παιδιά να χάσουν την ζωή τους ακαριαία.

Στην προσπάθειά του ο νεαρός οδηγός να μην πατήσει ένα σκοτωμένο σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Μοιραία στάθηκε η βόλτα με το αυτοκίνητο για τον 24χρονο Παναγιώτη και την 21χρονη Βιργινία από τη Θεσσαλονίκη που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, στο 20 χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι τα ξημερώματα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας» τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και στην προσπάθειά του ο νεαρός να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκοτωμένο σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο. Οι διασώστες που έσπευσαν δεν είχαν κανένα περιθώριο να τους επαναφέρουν.

Τραγική ειρωνία είναι πως το δυστύχημα έγινε μόλις 50 μέτρα από το σπίτι του αδικοχαμένου Παναγιώτη.

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι.

“Είμαστε κομμάτια. Έχει καταρρεύσει ο κόσμος μας” λέει και συγκλονίζει στο newsit.gr ο πατέρας της αδικοχαμένης 21χρονης κοπέλας που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα στην εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου στο Γαλαξίδι.

Μη μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει το κακό που χτύπησε την οικογένειά του μας αναφέρει: “το έμαθα από την γυναίκα μου. Εγώ ήμουν στη δουλειά μου. Από εκείνη την ώρα είμαστε όλοι κομμάτια. Πώς να είμαστε; 20 χρονών παιδί όταν χάνεις πώς να είσαι; Έχει καταρρεύσει ο κόσμος μας αυτή τη στιγμή” αναφέρει στο newsit.gr ο πατέρας της 21χρονης και ραγίζει καρδιές.

Η οικογένειά της περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής και ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας λέει “Δεν θα κατέβω κάτω στο Γαλαξίδι. Θα περιμένουμε”. Η 21ος ετών φοιτήτρια ήταν η μεγαλύτερη από τρία παιδιά της οικογένειας που μένει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και έχει άλλα δυο μικρότερα αδέρφια.

Πηγή: https://www.voria.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη