pellain

ΧΙΟΝΟΣΤΟΙΒΑΔΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ - ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Παραιτήθηκε υπό την πίεση των υποκλοπών ο Γρηγόρης Δημητριάδης Γενικός Γραμματέας στο γραφείο του πρωθυπουργού και ο διοικητής της ΕΥΠ Π.Κοντολέων

Σείεται συθέμελα η κυβερνητική εικόνα

Ηχηρές παραιτήσεις με φόντο την υπόθεση του λογισμικού παρακολούθησεων Predator. Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρωθυπουργό ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων. Η παραίτηση του έγινε άμεσα αποδεκτή.

Νέος διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Επίσης άλλη μία παραίτηση «βόμβα» που πιθανώς να αλλάζει τα πολιτικά δεδομένα καθώς ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πρόκειται όχι μόνο για έναν από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού και ανιψιό του, αλλά και για τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου.
Η έρευνα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του Reporters United συνέδεε επιχειρηματικά τον κύριο Δημητριάδη με την εταιρεία Intellexa, η οποία συνδέεται έμμεσα με την «υπόθεση των υποκλοπών» και το σύστημα Predator. Παράλληλα, μιλώντας στο ethnos.gr ο Θανάσης Κουκάκης έκανε ευθεία αναφορά σε σχέσεις του κ. Δημητριάδη με πρόσωπα που συνδέονται με την εταιρία Intellexa. 
Ο κ. Δημητριάδης, αρνήθηκε τις σχετικές κατηγορίες ενώ ερωτώμενος χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα παραπέμποντας στη δήλωση του κ. Δημητριάδη στην Εφημερίδα των Συντακτών


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη