pellain

"Κάποιος ήθελε να με σκοτώσει": Ο εκπρόσωπος Greene απαντά στο "Swatted"

 

Η βουλευτής Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) συμμετέχει σε μια αντιπροσωπεία του Κογκρέσου στα νότια σύνορα στο Eagle Pass του Τέξας, στις 25 Απριλίου 2022. (Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times)

Η εκπρόσωπος Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) κοιμόταν βαθιά στο σπίτι της στο Floyd County όταν το κουδούνι και τα χτυπήματα στην εξώπορτά της την ξύπνησαν. Υπήρχαν φακοί και άνθρωποι έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου της.

Γρήγορα, πετάχτηκε από το κρεβάτι, ντύθηκε και προχώρησε στην εξώπορτα. Από ένστικτο, άπλωσε το όπλο της, αν και κάτι της είπε να το αφήσει κάτω.

Η απόφαση να μην πάρει το όπλο της μπορεί να της έσωσε τη ζωή.

Στην μπροστινή βεράντα της ήταν πέντε αστυνομικοί με τα όπλα τους έτοιμα. Είπαν στη μπερδεμένη βουλευτή ότι ανταποκρίνονταν σε μια αναφορά για θανατηφόρο πυροβολισμό στο σπίτι της -ένας άνδρας πυροβολήθηκε πέντε φορές σε μια μπανιέρα, με μια γυναίκα και παιδιά ακόμα στην κατοικία- υποδεικνύοντας ότι η βία μπορεί να κλιμακωθεί.

«Νομίζω ότι σε έπιασαν», είπε η αστυνομία στον Γκριν αφού κατάλαβαν τι συνέβαινε. Το Swatting, η πράξη της χρήσης κλήσεων φάρσας για την αποστολή αστυνομικών τακτικών στο σπίτι του θύματος, είναι ομοσπονδιακό έγκλημα και στο παρελθόν είχε οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες.

«Λοιπόν, αυτό είναι ότι κάποιος ήθελε να με σκοτώσει», είπε ο Γκριν στο «Capitol Report», ένα πρόγραμμα στο αδελφό NTD των The Epoch Times. «Ήθελαν να στείλουν την αστυνομία στο σπίτι μου, σε μια κατάσταση όπου νόμιζαν ότι συνέβαινε φόνος, με την ελπίδα ότι η αστυνομία θα σκότωνε εμένα ή κάποιον άλλο στο σπίτι μου».

Το περιστατικό, που συνέβη τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου, θα σηματοδοτούσε την πρώτη από τις δύο διαδοχικές απόπειρες swatting μέσα σε 26 ώρες με στόχο την Greene για τη στάση της σε θέματα τρανς .

Στην πρώτη κλήση φάρσας, ο καλών ισχυρίστηκε ότι ήταν από γραμμή κρίσης της Βιρτζίνια. Αφού η αστυνομία απάντησε στην αναφορά, ο ύποπτος τηλεφώνησε χρησιμοποιώντας μια φωνή που δημιουργήθηκε από υπολογιστή, λέγοντας ότι ήταν συνδεδεμένοι με έναν ιστότοπο που ονομάζεται "kiwifarm.net", ένας ιστότοπος που υποστηρίζει το cyberstalking, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας που κοινοποιήθηκε στους The Epoch Times. Το άτομο είπε ότι ήταν αναστατωμένο για τη θέση του Greene σχετικά με τα «δικαιώματα των τρανς νέων».

Ο Γκριν μια εβδομάδα νωρίτερα είχε προτείνει μια νομοθεσία που ονομάζεται «Νόμος για την Αθωότητα των Παιδιών», ο οποίος θα καθιστούσε κακούργημα κατηγορίας Γ για οποιονδήποτε εν γνώσει του κάνει ιατρική περίθαλψη σε ανήλικο με σκοπό να αλλάξει το βιολογικό του φύλο. Η ποινή βάσει του λογαριασμού της είναι 10 έως 25 χρόνια φυλάκιση με μέγιστο πρόστιμο 250.000 $.

Κογκρέσο Γκριν
Η εκπρόσωπος Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) μιλά στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον, DC, στις 20 Ιουλίου 2021. (AP Photo/Jose Luis Magana)

Μιλώντας για το νομοσχέδιό της το πρωί της Πέμπτης, η βουλευτής εμφανίστηκε ακλόνητη. «Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά και να τους επιτρέψουμε να μεγαλώσουν πριν πάρουν αυτές τις αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή τους που δεν μπορούν ποτέ να αναιρεθούν», είπε ο Γκριν.

Μια δεύτερη ψεύτικη κλήση πυροβολισμών ήρθε την επόμενη μέρα λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα Στην κλήση, που έγινε μέσω διαδικτυακής συνομιλίας, ένα άτομο που ισχυριζόταν ότι ήταν ο Γουέιν Γκριν είπε ότι «βγήκαν ως τρανσέξουαλ», πυροβόλησαν τα μέλη της οικογένειάς τους και απείλησαν να ανατρέψουν όπλο στον εαυτό τους, σύμφωνα με τον α. Αστυνομική έκθεση 25ης Αυγούστου.

«Αν κάποιος προσπαθήσει να με εμποδίσει να αυτοπυροβοληθώ, θα τον πυροβολήσω», είπε ο τηλεφωνητής, ο οποίος προειδοποίησε ότι «θα μας περίμεναν», ανέφερε η έκθεση.

Δύο αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της Γκριν και την ειδοποίησαν για την κατάσταση στην εξώπορτά της.

Η αστυνομία δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την τοποθεσία του καλούντος λόγω του ατόμου που χρησιμοποιεί VPN, ένα εργαλείο που κρυπτογραφεί το ιστορικό διαδικτύου ενός χρήστη, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Γκριν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τον χειρισμό των περιστατικών από τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.

«Είναι στην μπάλα και σίγουρα ξέρουν τι συμβαίνει τώρα», είπε, προσθέτοντας ότι έχει βαθιά εμπιστοσύνη στους τοπικούς αξιωματικούς και αισθάνεται «πολύ ασφαλής» μαζί τους.

Αλλά μια τέτοια κατάχρηση αστυνομικών πόρων πρέπει να σταματήσει, είπε η Greene, σημειώνοντας ότι το τοπικό αστυνομικό τμήμα της προσλαμβάνει τώρα επιπλέον 18 αστυνομικούς.

«Έχουν ήδη υποβαθμιστεί, επομένως δεν χρειάζεται να έρχονται στο σπίτι μου για κάποιον που προσπαθεί να με στοχοποιήσει πολιτικά, πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή κατάσταση στην περιοχή μας», είπε.

Η Greene κατηγόρησε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ότι ήταν «συνένοχοι» σε αυτό που της συνέβη. Πρόσφατα πρωτοσέλιδα ειδήσεων την έχουν περιγράψει ότι «στοχεύει τρανς παιδιά, κάτι που είναι τόσο φρικτό ψέμα», είπε, σημειώνοντας ότι ορισμένοι πρώην τρανς νέοι βγήκαν για να μοιραστούν τη λύπη τους δημόσια.

«Πέρασαν από τις ορμόνες που άλλαξαν τη φωνή τους για πάντα, αναστολείς της εφηβείας που θα τους προκαλέσουν δια βίου προβλήματα όπως η χαμηλή οστική πυκνότητα και ο χημικός ευνουχισμός. Αυτά είναι σοβαρά πράγματα», είπε. «Αλλά τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όπως λένε ψέματα για μένα, με στοχοποιούν με τόσο επικίνδυνο τρόπο που μπορεί να με σκοτώσουν».

«Φτάνει σε ένα σημείο όπου μπορεί να αρχίσω να τους μηνύω για αυτό που κάνουν τους ανθρώπους να σκέφτονται για μένα», πρόσθεσε.

Εύα Φου 
CHINA REPORTER

Η Εύα Φου είναι συγγραφέας με έδρα τη Νέα Υόρκη για τους The Epoch Times που επικεντρώνεται στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας, τη θρησκευτική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επικοινωνήστε με την Εύα στο  eva.fu@epochtimes.com
Ο Steve Lance είναι ο παρουσιαστής του Capitol Report, μιας πολιτικής ειδησεογραφικής εκπομπής με έδρα την Ουάσιγκτον, με στόχο να παρέχει ένα άμεσο κανάλι στις φωνές και τους ανθρώπους που διαμορφώνουν την πολιτική στην Αμερική. Το Capitol Report παρουσιάζει όλες τις πολιτικές ειδήσεις της ημέρας με συνεντεύξεις και αναλύσεις ειδικών.

πηγη: theepochtimes.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη