pellain

ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΪΒΑΖ ΚΑΙ "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ" ΝΩΡΙΤΕΡΑ...



Άρθρο του ΚΑΡΑΪΒΑΖ τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2020


ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑ'Ι'ΒΑΖ ....."Οι κύκλοι του συστήματος "Κολομβία 2.0" Έγραψε ο Γιώργος Καραϊβάζ στις 10/12/20
«Η ζωή είναι ένας απροσδιόριστης μορφής και τροχιάς κύκλος. Μέσω δύο ατόμων (σ.σ. από τον ποινικό χώρο) γνώρισα πολύ καλά την παιδιάστικα αφελή μέχρι τότε προσέγγιση μου, στο πως λειτουργεί το σύστημα. Μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογραφικά μεγαλοστελέχη, εκκλησία, αστυνομία, δικαιοσύνη, κακοποιοί. Περιπεπλεγμένοι σ’ ένα κύκλο δυναστείας και καταδυνάστευσης των αφελών ρομαντικών οδοιπόρων -κατά παράφραση του Ρουσσώ- που εν πολλοίς συγκροτούν το μεγάλο κοινωνικό στρώμα.Ένας κύκλος που όλοι γνωρίζουν όλους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κυκλοφορία και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος.» Από δω και κάτω είναι τα σχόλια του πρώτου σχολιογράφου. Και αναρωτήθηκα:
Από πουθε έρχεται αυτό το μαύρο χρήμα και πώς κυκλοφορεί αφού, όπως λένε, έχουν θωρακίσει το τραπεζικό σύστημα με αυστηρούς εποπτικούς κανόνες, οι δε επιτρεπτές πλέον συναλλαγές με μετρητά έχουν όριο μόνο τα 100ευρω;;
Δεν θα παραξενευτώ πλέον καθόλου αν οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα καταλήξουν να προσδιορίζουν και τις πηγές και τους κύκλους αυτής της διαπλοκής της σαπίλας, τα ίδια ακριβώς κέντρα που αντιμάχονται φανατικά κάθε σοβαρή μεταρρύθμιση, εμμένοντας στις ίδιες συνταγές με τις οποίες πορευόμαστε από το 96, τουλάχιστον:
-Παράγουν "μαύρο πολιτικό χρήμα" από κάθε δάνειο-ομόλογο που εκδίδεται από τον ΟΔΔΗΧ .
-Αναπαράγουν μαύρο χρήμα κατά το άλλοτε θαύμα της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, την Folie Folie πχ (για τηνFolie
-Κυκλοφορούν το μαύρο χρήμα μέσω δαιδαλωδών διεθνών διαδρομών.
Από πολύ απλές, όπως εκείνες που είχαν στήσει με τα κουπόνια του Πρώτου Θέματος για να βγάλουν έτσι οι Μαρινόπουλοι στο εξωτερικό 2δισ πριν χρεοκοπήσουν (Κουπόνια αντί μισθού, κουπόνια για ξέπλυμα μαύρων... κανονικό παράλληλο νόμισμα κυκλοφόρησαν για χρόνια από τους ΜενουμεΕυρωπηδες..).
Μέχρι πιο πολύπλοκες διαδρομές όπου εμπλέκονται διεθνή και εγχώρια funds, άνθρωποι της νύχτας, "επενδυτικά projects για Καζίνο " κλπ
Όλο αυτό το σύστημα Κολομβία 2.0 χρειάζεται ανθρώπους κλειδιά ως εκτελεστές του, κάποιους που να είναι και απόλυτα ελεγχόμενοι. Από συμμετοχές τους σε ροζ λίστες πχ, γι αυτές που κάνει τόσο θόρυβο τώρα ο Φουρθιώτης. Ή και για κάποιες παλιότερες, επί των οποίων έκαναν πολιτική καριέρα κάτι τύποι σαν τον Καρατζαφέρη.
Δεν αλλάζει κάτι ριζικά αλλάζοντας απλώς τους gate keepers με άλλους, αδιάφθορους. Αυτό θα ήταν μια ακόμα παιδική αφέλεια. Χρειάζονται πολύ πιο ριζικές μεταρρυθμίσεις, όπως πχ αυτές που σχετίζονται με τον τρόπο που παράγεται και κυκλοφορεί το χρήμα και οι πληροφορίες.
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;
Υ.Γ Μην νομίζεται ότι μόνο εδώ είναι έτσι Μπανανία. Που να δείτε πόσα μαύρα ρέουν μόνο μέσω Ολλανδίας εδώ. Μόνο μέσω της Ολλανδίας, μεγάλοι πολυεθνικοί όμιλοι όπως η ΙΚΕΑ ή η Uber, μεταφέρουν αφορολόγητα κέρδη σε παραδείσους ύψους 8τρις κάθε χρόνο, αποστερώντας από τη περιφέρεια της ΕΕ φόρους που λείπουν μετά από το κοινωνικό κράτος η γράφονται στα χρέη τους. Χώρια το Βέλγιο, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, η Μάλτα και η Κύπρος που επίσης επιδίδονται στο ίδιο άθλημα με συσκευασιία νομιμότητας (και με οδηγίες χρήσης do it your self, το αλεν δωρεάν) .
Άριστοι κλέφτες, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε.
Υ.Γ ___ Η ΦΟΛΙ-ΦΟΛΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΚΟΥΛΗ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΤΣ ,ΜΙΑ ΜΚΟ, ΟΛΙΓΝΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ .....
Quiz : Ποια είναι η σχέση της ξαδέλφης του Μητσοτάκη, Νίκης Λυμπεράκη, με τον Λιγνάδη, το δίκτυο παιδεραστίας, μία ΜΚΟ, την Folli Folli και ένα Συνταγματολόγο;;; ΥΠΟΝΟΜΟΣ.!!
Δεν μου απαντά στο τηλέφωνο και η Ελένη Κούρκουλα που θέλω κάτι να την ρωτήσω. Καταιγιστικές εξελίξεις...Η ΜΚΟ που παρείχε προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη είναι η Solidarity Now με επικεφαλής την Μαργαρίτα Λυμπεράκη, ξαδέρφη του Μητσοτάκη. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΙ@ΛΗΔ€Σ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
Οι Μητσοτάκηδες συμμετείχαν μαζί με την Folie Folie και τον όμιλο Κοτς στον διαγωνισμό πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Τελικά αυτός κατάληξε σε ένα σχήμα συνεργασίας των Kuwait Investment Fund, του Abu Investment fund και της τουρκικής Dogus, εταιρίας συνδεδεμένης με την οικογένεια Κοτς, που έχει αγοράσει από το 13 τις κυριότερες ελληνικές μαρίνες εκτός της Μυτιλήνης, που ανήκει σε εταιρικό σχήμα της Folie Folie με τον όμιλο Κοτς. Μια οικογένεια alles tsouzamen.
Ο Ali Koc, o νεώτερος, εκτός από super γκόμενος και συμφοιτητής της Μαρεβα στο Harvard, συμμετέχει μαζί της στο διεθνές επενδυτικό όχημα Endeavor, αυτό που χρηματοδότησε τον Κουτσολιούτσο τον νεώτερο ανιψιό για να κάνει τον farmer. Βασικός μέτοχος η Fosun (18,7%) στην Thomas Cook, αυτή που χρεοκόπησε."
#ΚαραϊβάζΔιά χειρός Γιώργου Καραϊβαζ 10/12/2020
Άρθρο του ΚΑΡΑΪΒΑΖ τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2020
…ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΝΕΑ



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη