pellain

Το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ μειώνεται ξανά σε «ιστορική» πτώση

 

Οι αθλητές ήταν τα καναρίνια στο ανθρακωρυχείο, με αρκετές εκατοντάδες να πεθάνουν παρά το 80% που δεν είχαν συμπτώματα ή οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου. Με την δημοσίευση των τελευταίων στατιστικών, η ιστορική πτώση του προσδόκιμου ζωής δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, το προσδόκιμο ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατακόρυφα το 2020 και το 2021. Το 2019, η μέση διάρκεια ζωής των Αμερικανών όλων των εθνοτήτων ήταν σχεδόν 79 χρόνια. Μέχρι το τέλος του 2021, το προσδόκιμο ζωής είχε πέσει στα 76 – απώλεια σχεδόν τριών ετών
  • Ακόμη και μικρές μειώσεις στο προσδόκιμο ζωής κατά ένα δέκατο ή δύο δέκατα του έτους σημαίνουν ότι σε επίπεδο πληθυσμού, πολύ περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν πρόωρα από ό,τι πραγματικά θα έπρεπε.
  • Οι ιθαγενείς της Αμερικής και οι ιθαγενείς της Αλάσκας έχουν το υψηλότερο ποσοστό διαβήτη από οποιαδήποτε εθνοτική ομάδα - 1 στους 7 - και η παχυσαρκία είναι επίσης συχνή. Και οι δύο αυτές καταστάσεις έχουν αναγνωριστεί ως συννοσηρότητες που σας κάνουν πιο ευαίσθητους σε σοβαρή λοίμωξη από COVID-19
  • Εκτός από τον COVID, οι αιτίες θανάτου που αναφέρονται ως συνεισφέροντες σε αυτήν την απώλεια προσδόκιμου ζωής περιλαμβάνουν θανάτους από ατύχημα, υπερβολικές δόσεις φαρμάκων, καρδιακές παθήσεις, χρόνια ηπατική νόσο και κίρρωση. Ωστόσο, οι υπερβολικοί θάνατοι από όλες τις αιτίες είναι εξαιρετικά αυξημένοι, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες
  • Το ότι το προσδόκιμο ζωής έχει μειωθεί κατά τρία χρόνια από την έναρξη της πανδημίας μπορεί να εξηγηθεί από το απλό γεγονός ότι το κύριο «φάρμακο» για τον COVID - τα πειραματικά εμβόλια με mRNA COVID - είναι τα πιο θανατηφόρα φάρμακα στην ιατρική ιστορία

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που αναφέρθηκαν από τους New York Times την   Αυγούστου 2022, το προσδόκιμο ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατακόρυφα το 2020 και το 2021.

Το 2019, η μέση διάρκεια ζωής των Αμερικανών όλων των εθνοτήτων ήταν σχεδόν 79 χρόνια. Μέχρι το τέλος του 2021, δύο χρόνια μετά την πανδημία του COVID και ένα ολόκληρο έτος μετά την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού, το προσδόκιμο ζωής είχε πέσει στα 76 - απώλεια σχεδόν τριών ετών.

Ακόμη και μικρές μειώσεις στο προσδόκιμο ζωής κατά ένα δέκατο ή δύο δέκατα του έτους σημαίνουν ότι σε επίπεδο πληθυσμού, πολύ περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν πρόωρα από ό,τι πραγματικά θα έπρεπε. Και αυτό ήταν σχεδόν ΤΡΙΑ χρόνια ή 35 φορές περισσότερο.

Τι έχει προκαλέσει πτώση στο προσδόκιμο ζωής;

Σύμφωνα με τους New York Times, οι ιθαγενείς της Αμερικής και οι ιθαγενείς της Αλάσκας έχουν το υψηλότερο ποσοστό διαβήτη από οποιαδήποτε εθνοτική ομάδα - 1 στους 7 - και η παχυσαρκία είναι επίσης συχνή. Και οι δύο αυτές καταστάσεις έχουν αναγνωριστεί ως συννοσηρότητες που σας καθιστούν πιο ευάλωτους σε σοβαρή λοίμωξη COVID-19, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί το προσδόκιμο ζωής μεταξύ των Ιθαγενών Αμερικανών και των Ιθαγενών της Αλάσκας μειώθηκε κατά τέσσερα χρόνια το 2020.

Ωστόσο, δεν εξηγούν απαραίτητα τη συνεχιζόμενη πτώση του προσδόκιμου ζωής το 2021. Σύμφωνα με το μέλος της φυλής της Μινεσότα Chippewa, Δρ. Ann Bullock, πρώην διευθύντρια θεραπείας και πρόληψης του διαβήτη στην ομοσπονδιακή υπηρεσία υγείας της Ινδίας, η εκστρατεία COVID jab ήταν πολύ επιτυχημένη μεταξύ των ιθαγενών της Αμερικής και των ιθαγενών της Αλάσκας, γεγονός που έκανε τη συνεχιζόμενη πτώση κατά τη διάρκεια του 2021 «όλα τα πιο αναστατωτικό."

Ο Bullock είπε στους New York Times, 2  «Ο ιθαγενής πληθυσμός της Αμερικής τα πήγε αρκετά καλά στις προσπάθειες εμβολιασμού και αυτό μας έκανε να νιώθουμε ότι το 2021 δεν θα ήταν τόσο καταστροφικό όσο το 2020».

Εκτός από τον COVID, οι αιτίες θανάτου που αναφέρονται ως συνεισφέροντες σε αυτήν την απώλεια προσδόκιμου ζωής περιλαμβάνουν θανάτους από ατύχημα, υπερβολικές δόσεις φαρμάκων, καρδιακές παθήσεις, χρόνια ηπατική νόσο και κίρρωση. Όπως θα περίμενε κανείς, η ιδέα ότι τα εμβόλια του COVID μπορεί να έχουν κάποια σχέση με αυτό απορρίπτεται εντελώς, παρόλο που είναι ο παροιμιώδης ελέφαντας στο δωμάτιο.

Τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα βρίσκονται σε υψηλό 20 ετών

Η αύξηση των «θανάτων από ατυχήματα» φαίνεται ιδιαίτερα περίεργη, λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά lockdown, αλλά είναι πιθανό τα jabs για τον COVID να έχουν κάποια σχέση και με αυτό. Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών των Η.Π.Α. (NHTSA), τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα αυξάνονται σταθερά το 2021 και το 2022, 3  φτάνοντας σε υψηλό 20 ετών το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Κάποιοι άρχισαν να αναφέρονται σε αυτά τα ατυχήματα ως «εμβόλια», που προκαλούνται όταν τα άτομα με τρυπήματα βιώνουν ξαφνικά εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή ή προσωρινό μπλακ άουτ κατά την οδήγηση.

Δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι οι παρενέργειες από το τρύπημα προκαλούν αυτά τα ατυχήματα, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που αξίζει να εξεταστεί. Τα τρυπήματα είναι επίσης γνωστό ότι προκαλούν ψυχική ομίχλη, αποπροσανατολισμό και σύγχυση, τα οποία θα μπορούσαν να συμβάλουν σε οποιοδήποτε αριθμό ατυχημάτων, εντός και εκτός δρόμου.

Το «Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου» μπορεί να μειώνει το προσδόκιμο ζωής

Η υπερβολική θνησιμότητα, μια στατιστική που σχετίζεται αλλά χωριστά από το προσδόκιμο ζωής, σίγουρα παίζει ρόλο. Η υπερβολική θνησιμότητα αναφέρεται στη διαφορά μεταξύ των παρατηρούμενων αριθμών θανάτων (από όλες τις αιτίες) κατά τη διάρκεια μιας δεδομένης χρονικής περιόδου, σε σύγκριση με τον αναμενόμενο αριθμό θανάτων με βάση ιστορικά πρότυπα, όπως ο μέσος όρος της προηγούμενης πενταετίας. (Τύπος: αναφερόμενοι θάνατοι – αναμενόμενοι θάνατοι = υπερβολικοί θάνατοι.)

Σε όλο τον κόσμο, η υπερβολική θνησιμότητα έχει αυξηθεί δραματικά από την έναρξη της πανδημίας και μόλις μια μέρα περνάει χωρίς να πεθάνει ξαφνικά ένας υγιής ενήλικας χωρίς προφανή αιτία. Άνθρωποι έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων, εν μέσω ομιλιών και κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Σαφώς, ένιωθαν αρκετά καλά για να πάνε στη δουλειά, σε μια εκδήλωση ή ένα εστιατόριο και κάτι τους έκανε να πεθάνουν ακαριαία χωρίς προειδοποίηση. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συνθέτουν αυτές τις υπερβολικές στατιστικές θανάτων. Δεν θα έπρεπε να είναι νεκροί, ωστόσο κάτι τους έβγαλε.

Ενώ οι θετικοί στον COVID θάνατοι ήταν μέρος της εξίσωσης το 2020, οι υπερβολικοί θάνατοι πραγματικά απογειώθηκαν μετά την κυκλοφορία των εμβόλων για τον COVID και το 2021 ξεπέρασαν κατά πολύ τους θανάτους που χαρακτηρίστηκαν ως θάνατοι από τον COVID. 4

Στο παραπάνω βίντεο, ο John Campbell, συνταξιούχος δάσκαλος νοσοκόμας, εξετάζει τα δεδομένα υπερβολικών θανάτων στη Σκωτία, όπου η υπερβολική θνησιμότητα είναι τώρα τόσο υψηλή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες που η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για να προσδιορίσει την αιτία. 5  Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι είναι 11% πάνω από τον μέσο όρο της πενταετίας και παρέμειναν πάνω από τον μέσο όρο τις τελευταίες 26 εβδομάδες.

Υγιείς αθλητές πέφτουν νεκροί σε αριθμούς ρεκόρ

Ο Campbell εξετάζει επίσης την ατομική περίπτωση του Rob Wardell, ενός 37χρονου πρωταθλητή ποδηλάτη βουνού που πέθανε στον ύπνο του λίγες μέρες μετά τη νίκη του πρωταθλήματος MTB XC της Σκωτίας. 6  Η σύντροφός του, Katie Archibald, έγραψε στο Twitter: 7

«Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι συνέβη. αν αυτό είναι αληθινό? γιατί τον έπαιρναν τώρα — τόσο υγιής και χαρούμενος. Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Προσπάθησα και προσπάθησα, και οι γιατροί έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά η καρδιά του σταμάτησε και δεν μπορούσαν να τον φέρουν πίσω».

Ο Wardell είναι μόνο ένας από τις πολλές εκατοντάδες αθλητές που έπεσαν ξαφνικά νεκροί, σε όλο τον κόσμο, και ο ένας κοινός παρονομαστής είναι ότι όλοι είχαν ένα ή περισσότερα jabs για τον COVID.

Από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Αύγουστο του 2022 (περίοδος 19 μηνών), τουλάχιστον 1.249 αθλητές υπέστησαν καρδιακή ανακοπή ή κατάρρευση μετά από ένεση για τον COVID και τουλάχιστον 847 πέθαναν, 8  με περισσότερους να καταγράφονται καθώς έρχονται αναφορές. Ιστορικά, ο ετήσιος μέσος όρος αιφνίδιας Ο θάνατος σε αθλητές ήταν μεταξύ 29 9  και 69, 10 ,  επομένως αυτό δεν είναι καθόλου φυσιολογικό, ανεξάρτητα από το τι λένε οι «ελεγκτές δεδομένων».

Ο Campbell συνεχίζει να εξετάζει μια εργασία στο European Journal of Preventive Cardiology, 11 , 12 ,  η ​​οποία σημειώνει ότι το 80% των αθλητών που πεθαίνουν ξαφνικά δεν έχουν συμπτώματα οικογενειακού ιστορικού καρδιακής νόσου.

Οι συγγραφείς προτείνουν τη χρήση γενετικών εξετάσεων για τον εντοπισμό αθλητών που διατρέχουν κίνδυνο αιφνίδιου καρδιακού θανάτου. Ωστόσο, με τη δραματική αύξηση των αθλητών που πεθαίνουν ξαφνικά, φαίνεται πέρα ​​από παράλογο να αποδοθούν τέτοιοι θάνατοι σε μη διαγνωσμένη προϋπάρχουσα καρδιακή νόσο.

Υπερβολική τάση θανάτου στις ΗΠΑ

Μια προέκδοση του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας 13  που δημοσιεύτηκε στα μέσα Μαΐου 2022, εξέτασε την υπερβολική θνησιμότητα από κάθε αιτία σε 3.127 κομητείες στις ΗΠΑ μεταξύ Μαρτίου 2020 και Δεκεμβρίου 2021. Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο:

«Υπολογίζεται ότι 936.911 υπερβολικοί θάνατοι σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2020 και του 2021, εκ των οποίων 171.168 (18,3%) δεν αποδίδονταν στον COVID-19 στα πιστοποιητικά θανάτου ως υποκείμενη αιτία θανάτου…

Το ποσοστό των υπερβολικών θανάτων που αποδόθηκε στον COVID-19 ήταν χαμηλότερο το 2020 (76,3%) από ό,τι το 2021 (87,0%), υποδηλώνοντας ότι μεγαλύτερο μέρος των υπερβολικών θανάτων αποδόθηκε στον COVID-19 αργότερα στην πανδημία. Ωστόσο, στις αγροτικές περιοχές και στα Νοτιοανατολικά και Νοτιοδυτικά ένα μεγάλο μερίδιο υπερβολικών θανάτων εξακολουθούσε να μην έχει αποδοθεί στον COVID-19 το 2021…

Τα υπερβολικά ποσοστά θανάτων ήταν τα υψηλότερα στον Μισισιπή (301 θάνατοι ανά 100.000 κατοίκους) ακολουθούμενη από την Αριζόνα (246 θάνατοι ανά 100.000 κατοίκους) το 2020 και στη Δυτική Βιρτζίνια (298 θάνατοι ανά 100.000 κατοίκους) ακολουθούμενη από τον Μισισιπή (271 θάνατοι ανά 1001 κατοίκους). ”

Και πάλι, ενώ η πλειονότητα των υπερβολικών θανάτων αποδόθηκε στον COVID (που ξέρουμε απλώς ότι είχαν θετικό τεστ PCR τη στιγμή του θανάτου ή μέσα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο θανάτου), 171.168 υπερβολικοί θάνατοι δεν αποδίδονταν στον COVID. Λοιπόν, γιατί πέθαναν τόσοι πολλοί άνθρωποι που «δεν θα έπρεπε»;

Ενήλικες σε ηλικία εργασίας που πεθαίνουν σε αριθμούς ρεκόρ

Τα δεδομένα ασφάλισης ζωής  λένε μια ακόμη πιο τρομακτική ιστορία. Τον Ιανουάριο του 2022, η OneAmerica, μια εταιρεία αλληλασφάλισης ζωής με έδρα την Ινδιανάπολη, ανέφερε ότι το ποσοστό θνησιμότητας των Αμερικανών σε ηλικία εργασίας (18 έως 64 ετών), το τρίτο τρίμηνο του 2021, ήταν 40% υψηλότερο από τα προπανδημικά επίπεδα — και αυτοί οι θάνατοι ήταν δεν αποδίδεται στον COVID. Είχαν επίσης μια άνοδο στις αξιώσεις μακροχρόνιας αναπηρίας. Σύμφωνα με τον CEO Scott Davidson: 14

«Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica. Τα δεδομένα είναι συνεπή σε κάθε παίκτη σε αυτήν την επιχείρηση.

Και αυτό που είδαμε μόλις το τρίτο τρίμηνο, το βλέπουμε να συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο, είναι ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι αυξημένα κατά 40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία. Για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο κακό είναι αυτό, μια καταστροφή τριών σίγμα ή μια καταστροφή ενός στα 200 χρόνια θα ήταν 10% αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημία. Άρα, το 40% είναι απλώς ανήκουστο».

Ο Δρ Robert Malone αναφέρθηκε στο εύρημα της OneAmerica σε ένα άρθρο του Substack, δηλώνοντας: 15

«ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, με βάση την ανάγνωσή μου, πρέπει κανείς να συμπεράνει ότι εάν αυτή η έκθεση ισχύει και επιβεβαιωθεί από άλλους στον ξηρό κόσμο των αναλογιστών ασφάλισης ζωής, έχουμε τόσο μια τεράστια ανθρώπινη τραγωδία όσο και μια βαθιά αποτυχία δημόσιας πολιτικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ. και το σύστημα HHS των ΗΠΑ για την εξυπηρέτηση και την προστασία των πολιτών που πληρώνουν για αυτήν την «υπηρεσία».

ΑΝ αυτό ισχύει, τότε τα γενετικά εμβόλια που προωθήθηκαν τόσο επιθετικά απέτυχαν και η σαφής ομοσπονδιακή εκστρατεία για την πρόληψη της έγκαιρης θεραπείας με φάρμακα που σώζουν ζωές έχει συμβάλει σε μια τεράστια απώλεια ζωής που μπορούσε να αποφευχθεί.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, αυτή η έκθεση υπονοεί ότι οι ομοσπονδιακές εντολές εμβολίων στο χώρο εργασίας έχουν οδηγήσει σε αυτό που φαίνεται να είναι  πραγματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας . Μαζικές απώλειες ζωών σε (πιθανώς) εργαζομένους που αναγκάστηκαν να δεχτούν ένα τοξικό εμβόλιο σε υψηλότερη συχνότητα σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό…»

Υπερβολικές τάσεις θανάτου στην Αγγλία και την Ουαλία

Οι υπερβολικοί θάνατοι αυξάνονται επίσης στην Αγγλία και την Ουαλία. 16  Όπως αναφέρθηκε από την The Telegraph στις 17  Αυγούστου 2022, για 14 από τις τελευταίες 15 εβδομάδες, η Αγγλία και η Ουαλία είχαν κατά μέσο όρο 1.000 επιπλέον θανάτους χωρίς COVID την εβδομάδα πάνω από τον μέσο όρο της επταετίας και το ποσοστό των ανθρώπων που πεθαίνουν στο σπίτι είναι δυσανάλογα υψηλότερο από το αναμενόμενο (28,1% υψηλότερο από το στατιστικό πρότυπο).

Σύμφωνα με την The Telegraph, η άνοδος των υπερβολικών θανάτων έγινε πολύ αισθητή γύρω στα τέλη Απριλίου 2022 και αν συνεχιστεί αυτή η τροχιά, ο αριθμός των υπερβολικών θανάτων εκτός COVID θα ξεπεράσει τους θανάτους από COVID το 2022. Οι τρεις κορυφαίες αιτίες θανάτων εκτός COVID στην Αγγλία και την Ουαλία είναι σήμερα καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτης και καρκίνοι. 18

Οι υπερβολικοί θάνατοι θα πρέπει να είναι ΚΑΤΩ από τον μέσο όρο το 2022

Ο Κάμπελ εξετάζει επίσης δεδομένα 19  από το Βρετανικό Γραφείο Εθνικής Στατιστικής που τονίζουν ένα σημαντικό σημείο. Άτομα που υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν πεθάνει το 2022 από μεγάλη ηλικία και φυσικά αίτια, έχουν ήδη πεθάνει από COVID, είτε το 2020 είτε το 2021.

Ο COVID (και η επιβαλλόμενη από το κράτος κακομεταχείριση ασθενών) προκάλεσε τον πρόωρο θάνατο πολλών, έστω και για μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια. Και, δεδομένου ότι τόσοι πολλοί ηλικιωμένοι είχαν ήδη πεθάνει που στατιστικά θα έπρεπε να είχαν πεθάνει φέτος, το υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας το 2022 θα πρέπει στην πραγματικότητα να είναι ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ από το μέσο όρο. Αλλά δεν είναι. Είναι πολύ υψηλότερο, οπότε, ξεκάθαρα, κάτι δεν πάει καλά.

Οι άνθρωποι που θα έπρεπε να έχουν δεκαετίες προσδόκιμου ζωής είναι αυτοί που πεθαίνουν. Ως ένα μόνο παράδειγμα, «μια άνευ προηγουμένου σειρά αιφνιδίων θανάτων σε υγιή παιδιά και εφήβους» αναφέρεται στην Ελλάδα, 20  και «οι ιατροδικαστές δεν είναι σε θέση να δώσουν καμία σαφή εξήγηση για αυτό». Μεταξύ Ιανουαρίου 2020 και Ιουνίου 2022, οι ανεξήγητοι θάνατοι παιδιών κάτω των 19 ετών αυξήθηκαν από 70 σε 138.

Τι σκοτώνει νεότερους υγιείς ανθρώπους;

Αφού το COVID-19 δεν σκοτώνει νεότερους, υγιείς ανθρώπους, τι είναι; Τι άλλαξε το 2021 που θα μπορούσε να έχει τόσο καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων; Λοιπόν, η πιο προφανής αλλαγή είναι ότι το 67,7% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση από τα πειραματικά εμβόλια COVID, 21  και οι γιατροί και οι επιστήμονες έχουν αποσαφηνίσει αρκετούς  μηχανισμούς με τους οποίους αυτές οι τεχνολογίες μεταφοράς γονιδίων μπορεί να τραυματίσουν ή να σκοτώσουν . Όπως αναφέρθηκε από τον blogger για την ασφάλεια των εμβολίων, Steve Kirsch: 22

«Κανονικά τα ποσοστά θνησιμότητας δεν αλλάζουν καθόλου. Είναι πολύ σταθερά. Θα χρειαζόταν κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ για να έχει τόσο μεγάλο αποτέλεσμα. Το μέγεθος του εφέ είναι 12-σίγμα. 23  Αυτό είναι ένα γεγονός που θα συνέβαινε μόνο κατά τύχη κάθε 2,832 δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτό είναι πολύ σπάνιο. Βασικά δεν είναι ποτέ.

Το σύμπαν είναι μόλις 14 δισεκατομμυρίων ετών που είναι 1.413. Με άλλα λόγια, το γεγονός που συνέβη δεν είναι μια στατιστική «ατυχία». Κάτι προκάλεσε μια πολύ μεγάλη αλλαγή… Ό,τι κι αν είναι αυτό που το προκαλεί, είναι μεγαλύτερο και πιο θανατηφόρο από τον COVID και επηρεάζει σχεδόν όλους».

Ο Kirsch απαριθμεί 14 ενδείξεις για το τι μπορεί να είναι αυτό το θανατηφόρο «κάτι», συμπεριλαμβανομένων των εξής: 24

Epoch Times Photo

Συμπερασματικά, ότι το προσδόκιμο ζωής έχει μειωθεί κατά τρία χρόνια από την έναρξη της πανδημίας μπορεί να εξηγηθεί από το απλό γεγονός ότι το κύριο «φάρμακο» για τον COVID - τα πειραματικά εμβόλια με mRNA COVID - είναι τα πιο θανατηφόρα φάρμακα στην ιατρική ιστορία.

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 στο Mercola.com

Πηγές και Αναφορές


 πηγη:  TheEpochTimes.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη