pellain

Χτύπησαν τον ένα φαντάρο & του πήραν το όπλο

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε ελληνικό περίπολο 


Ο γνωστός νομικός από την Αλεξανδρούπολη, Ηλίας Ηλιακόπουλος, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αποκάλυψε πως μέρα – μεσημέρι έγινε επίθεση σε ελληνικό περίπολο που επιχείρησε να σταματήσει δύο, τρεις λαθρομετανάστες, στην περιοχή του Αμορίου.

Ειδικότερα, τόνισε:


“Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση, μέρα μεσημέρι σε ελληνικό περίπολο που επιχείρησε να σταματήσει δύο, τρεις λαθρομετανάστες, στην περιοχή του Αμορίου.

Εκεί έγινε συμπλοκή, χτύπησαν ανηλεώς τον ένα φαντάρο και του πήραν και το όπλο. Αυτά λένε οι πληροφορίες που ούτε επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται.
Η διακίνηση δε γίνεται πλέον τη νύχτα, γιατί με τις θερμικές κάμερες ελέγχουμε και συλλαμβάνουμε. Γίνονται μερα-μεσημέρι, ξαφνικά περνάνε και έτσι κάπως συνέβη και η πρόσφατη επίθεση που, όπως λένε οι πληροφορίες, είχε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας φαντάρος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.




Το όπλο το πέταξαν πιο πέρα, έξυπνη κίνηση για να μη τους εντοπίσουν.




Αυτοί δεν είναι παράνομοι μετανάστες ή πρόσφυγες, είναι μουτζαχεντίν, έρχονται εδώ για να επιτελέσουν αργότερα κάποιο σκοπό. Υπάρχει μεγάλος αναβρασμός. Και φυσικά από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού υπάρχει η απορία, γιατί αυτό δε βγαίνει προς τα έξω”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ηλιακόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη