pellain

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑ

Η PULSE και μόνιμη πρωτοπορία της ΝΔ που... σπάει κόκαλα!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η μόνιμη "άποψη" της pulse η οποία αναφέρει ότι στις 3 δημοσκοπήσεις που πραγματοποίησε ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι οι Έλληνες απολαμβάνουν τόσο την ακρίβεια και τις διαρκείς ανατιμήσεις, όσο και τις κυρώσεις που έχουν αρνητικό αποτέλεσμα στην ελληνική οικονομία, με τα νοικοκυριά να μην ξέρουν τι θα τους ξημερώσει την επόμενη μέρα, τις επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη και τους αγρότες να μην βλέπουν μέλλον στο αύριο. Τα καύσιμα να έχουν φτάσει στον ουρανό και την κυβέρνηση να μοιράζει κουπόνια συσσιτίων, βαφτίζοντας τα food pass και άλλες τέτοιες φαιδρές ανακαλύψεις!
Επίσης τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων μας δημιουργούν πλέον νέες προοπτικές για την ελληνική πραγματικότητα όπου και πάλι οι Έλληνες φαίνεται ότι λατρεύουν τις παρακολουθήσεις και μάλιστα με αρχηγό σήμερα που γράφεται το κείμενο έναν πρώην Μαοϊκό κομμουνιστή στην κεφαλή της πιο ευαίσθητης υπηρεσίας σε θέματα ασφάλειας.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην ελληνική πραγματικότητα, η Σία Κοσιώνη από το ΣΚΑΪ, νύφη του Κυρ.Μητσοτάκη και σύζυγος του Κ.Μπακογιάννη μας επισημαίνει ότι τελικά με μία ομιλία παροχολογίας στη ΔΕΘ, η διαφορά της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε κατά μία ποσοστιαία μονάδα φτάνοντας την διαφορά στο 8,5%!
Αν όλα όσα ζούμε γύρω μας και διαπιστώνουμε πως από τις αντιδράσεις πολιτών, στελεχών και αιρετών είναι άνευ προηγουμένου, τότε σκεφτείτε αν τελικά το 18,90% του 2012 με τον Α.Σαμαρά πρωθυπουργό φαντάζει ονειρικό για τον Κυριάκο.

Ουδής αναμάρτητος πόσο μάλλον οι δημοσκοπικές που θα πρέπει κάποια στιγμή να ρίξει μιά ματιά η δικαιοσύνη στο θέμα, για να σιγουρέψουν και οι πολίτες ότι βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας!  

Πόσο μάλλον όταν τα πράματα δείχνουν  ότι ζούμε σε μία χώρα που θυμίζει άλλα καθεστώτα. Το επισημαίνουν διεθνέις οργανισμοί που μας εξομοιώνουν πλέον με την Τουρκία στην ελευθερία του τύπου.

Θ.Χ.

pellain.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη