pellain

Επίθεση με σφυρί δέχθηκε ο σύζυγός της Πελόζι


ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο 82χρονος Πολ Πελόζι διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα στο κρανίο και τραύματα στο δεξί του χέρι, σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται ανακοίνωση εκπροσώπου της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων. Οι γιατροί αναμένουν ότι ο σύζυγός της θα αναρρώσει πλήρως.

 Ένας εισβολέας που απαιτούσε να δει την Πρόεδρο της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, εισέβαλε στο σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο και επιτέθηκε στον σύζυγό της με ένα σφυρί, την Παρασκευή (28/10), όπως δήλωσαν αξιωματούχοι, αναζωπυρώνοντας τους φόβους για πολιτική βία ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Επισημαίνεται ότι α άνδρας που συνελήφθη στον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ως ο 42χρονος Ντέιβιντ Ντεπαπέ, ο οποίος επίσης διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.

Τα διαδικτυακά αρχεία του σερίφη έδειχναν ότι κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας του Σαν Φρανσίσκο ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας, επίθεση με φονικό όπλο, κακοποίηση ηλικιωμένων, ξυλοδαρμό, διάρρηξη και άλλα κακουργήματα.

Η κράτηση του 42χρονου μπορεί να έγινε ερήμην του, καθώς ο αρχηγός της Αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, Γουίλιαμ Σκοτ, δήλωσε αργότερα στους δημοσιογράφους ότι ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

ieidiseis.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη