pellain

Ο σύλλογος ειδικών δυνάμεων νομού Πέλλας συμμετείχε στo κέντρο εκπαίδευσης ορεινού αγώνα χιονοδρόμων Κ. Ε. Ο. Α. Χ.

Το To κέντρο εκπαίδευσης ορεινού αγώνα χιονοδρόμων Κ. Ε. Ο. Α. Χ. βρίσκεται στην πλευρά της Θεσσαλίας με σύνορα με το νομό Λαρίσης έχει 36 κορυφές που είναι πάνω από 2.000 μέτρα υψόμετρο το στεφάνι στα 2900 η σκάλα στα 2800 το σχολειό στα 2900 και ο Άγιος Αντώνιος στα 2.800 με την υψηλότερη κορυφή τον Μύτικα στα 2917μ.





Το κέντρο εκπαίδευσης βρίσκεται στα 1820 μέτρα υψόμετρο και πήρε το όνομα προς τιμήν του ταγματάρχη Παπαρόδου Ιωάννη ιδρυτή των πρώτων χιονοδρόμων.



Κάθε χρόνο κατά παραχώρηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων ένα τριήμερο διατίθεται στα μέλη των λεσχών για χειμερινή εκπαίδευση


Ο σύλλογος ειδικών δυνάμεων νομού Πέλλας (Αχιλλέας Μιμιλίδης) συμμετείχε με τον εκπαιδευτή Θάνο Δημήτριο και πέντε ενεργά μέλη του συλλόγου, σε δύσκολες ακραίες καιρικές συνθήκες έλαβαν μέρος στο φετινό χειμερινό σχολείο .










Το Δ/Σ του συλλόγου συγχαίρει θερμά και καταδρομικά τους συμμετέχοντες για την άψογη και υποδειγματική ομαδική παρουσία στην εκπαίδευση τιμώντας ταυτόχρονα και τον σύλλογο και τον Νομό μας .



Eυχαριστούμε πολύ το Γ.Ε.Σ. την Π.Ο.Ε.Δ. και το Κ.Ε.Ο.Α.Χ. για την τριήμερη διαμονή στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου επίσης στους διοργανωτές για την εκπαίδευση και άψογη συνεργασία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη