pellain

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί τους μη εμβολιασμένους


 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί κρυφά όσους δεν πήραν το εμβόλιο για τον COVID, καθώς και όσους δεν είναι ενημερωμένοι για τις λήψεις τους. Το χειρότερο, καταγράφει τον λόγο. Τώρα που το πρόγραμμα έχει υιοθετηθεί ευρέως, μάθετε γιατί γίνεται.


Ιστορία με μια ματιά
  • Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί κρυφά όσους δεν έλαβαν το εμβόλιο για τον COVID, ή έπεσαν μόνο μερικώς, μέσω ενός προηγουμένως άγνωστου προγράμματος επιτήρησης που σχεδιάστηκε από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ (NCHS), ένα τμήμα των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων και Πρόληψη (CDC).
  • Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε την 1η Απριλίου 2022 και εγκρίθηκε από τις περισσότερες ιατρικές κλινικές και νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Ιανουάριο του 2023.
  • Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι γιατροί σε κλινικές και νοσοκομεία έχουν λάβει οδηγίες να ρωτούν τους ασθενείς για την κατάσταση εμβολιασμού τους, ο οποίος στη συνέχεια προστίθεται στα ηλεκτρονικά ιατρικά τους αρχεία ως διαγνωστικός κωδικός, γνωστός ως κωδικός ICD-10, ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται εντός και εκτός του ιατρικού συστήματος.
  • Αυτοί οι νέοι κωδικοί ICD-10 αποτελούν μέρος του σχεδίου της κυβέρνησης να εφαρμόσει ιατρική τυραννία χρησιμοποιώντας διαβατήρια εμβολίων και ψηφιακές ταυτότητες.
  • Η κυβέρνηση παρακολουθεί επίσης τη μη συμμόρφωση με όλα τα άλλα συνιστώμενα εμβόλια χρησιμοποιώντας νέους κωδικούς ICD-10 και έχει εφαρμόσει κώδικες για να περιγράψει ΓΙΑΤΙ δεν κάνατε ένα συνιστώμενο εμβόλιο. Προστίθεται επίσης ένας χρεώσιμος κωδικός ICD για «συμβουλευτική για την ασφάλεια των εμβολίων».

Όπως ανακαλύφθηκε πρόσφατα και αναφέρθηκε από τον Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν 1  , η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί κρυφά όσους δεν έλαβαν το εμβόλιο για τον COVID, ή είναι μόνο εν μέρει τρυπημένοι, μέσω ενός προηγουμένως άγνωστου προγράμματος επιτήρησης που σχεδιάστηκε από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ (NCHS), ένα τμήμα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε την 1η Απριλίου 2022, 2  , αλλά δεν υιοθετήθηκε παγκοσμίως από τις περισσότερες ιατρικές κλινικές και νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι γιατροί σε κλινικές και νοσοκομεία έχουν λάβει οδηγίες να ρωτούν τους ασθενείς για την κατάσταση εμβολιασμού τους, ο οποίος στη συνέχεια προστίθεται στα ηλεκτρονικά ιατρικά τους αρχεία ως διαγνωστικός κωδικός, γνωστός ως κωδικός ICD-10, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους, ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται—όχι μόνο εντός του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης αλλά και εκτός αυτού.

Αποκαλύφθηκε το μυστικό πρόγραμμα παρακολούθησης

Οι νέοι κώδικες Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων (ICD) εισήχθησαν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Συντονισμού και Συντήρησης στις 14–15 Σεπτεμβρίου 2021, ICD-10. Η επιτροπή ICD περιλαμβάνει εκπροσώπους από τα Κέντρα Υπηρεσιών Medicare και Medicaid (CMS) και το NCHS. 3

Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας 194 της ημερήσιας διάταξης 4  που διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης. Σύμφωνα με το NCHS, «υπάρχει ενδιαφέρον για τη δυνατότητα παρακολούθησης ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν εμβολιαστεί μόνο μερικώς», και βρήκαν έναν τρόπο να το κάνουν ακριβώς αυτό, προσθέτοντας νέους κωδικούς ICD-10.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο κωδικός ICD-10 Z28.310 προσδιορίζει όσους δεν έχουν λάβει εμβόλιο για τον COVID και το Z28.311 προσδιορίζει εκείνους που δεν είναι ενημερωμένοι για τις λήψεις τους.

Epoch Times Photo

Η παρακολούθηση χωρίς τζάμπινγκ αποτελεί μέρος της ατζέντας βιοασφάλειας

Γιατί θέλουν να παρακολουθούν τους ανεμβολίαστους ; Για ποιον σκοπό? Η σύντομη απάντηση: να διευκολυνθεί η εφαρμογή των διαβατηρίων εμβολίων. Όπως σημειώνει ο Malone: ​​5

«Ο κωδικός Αριθμός Z28.310 που παρατίθεται παραπάνω δεν είναι κωδικός για ασθένεια ή διάγνωση, αλλά για μη συμμόρφωση με ιατρική διαδικασία… Μόλις κωδικοποιηθεί η κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου και μεταφορτωθεί σε [μια] μεγάλη βάση δεδομένων, μπορεί να έχει πρόσβαση η κυβέρνηση και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες υγείας.

«Οι διοικητικοί κρατικοί υπάλληλοι στο CDC δεν έχουν καταστήσει το καθεστώς ανοσοποίησης ως αναφερόμενη ασθένεια (ακόμη), αλλά το καθεστώς ανοσοποίησης αναφέρεται ως ένας από τους λόγους για την υποχρεωτική αναφορά. 6  Απέχουν μόλις ένα βήμα από το να μπορέσουν να συλλέξουν αυτές τις πληροφορίες χωρίς την άδειά σας. Ergo: Τα διαβατήρια εμβολίων έγιναν εύκολα. Σε αυτήν τη χώρα, το να μην έχετε «ενημερωμένα» τα αρχεία εμβολίου σας μπορεί να σημαίνει:

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, θα το κάνουν οι αεροπορικές εταιρείες.

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, άλλα έθνη θα το περιορίσουν.

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, θα το κάνουν οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα περιορίσουν.

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, θα το κάνουν οι ιδιωτικές εταιρείες».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπέγραψε τους κωδικούς παρακολούθησης

Οι κωδικοί ICD δημιουργήθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και οι γιατροί -εκτός από αυτούς που εργάζονται στο ιδιωτικό ιατρείο που δεν δέχονται ασφάλιση- υποχρεούνται να χρησιμοποιούν αυτούς τους κωδικούς για να περιγράψουν την κατάσταση ενός ασθενούς και τη φροντίδα που έλαβαν κατά την επίσκεψή τους.

Όπως σημειώθηκε από τον Malone, 7  το γεγονός ότι το σύστημα ICD λειτουργεί από τον ΠΟΥ είναι μια σημαντική λεπτομέρεια, καθώς αυτό σημαίνει ότι ο ΠΟΥ έπρεπε να εξουσιοδοτήσει το CDC να προσθέσει αυτούς τους νέους κωδικούς. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτοί οι κωδικοί μπορεί να χρησιμοποιούνται διεθνώς και απλώς δεν το γνωρίζουμε ακόμα.

Οι κωδικοί εισάγονται στον ηλεκτρονικό σας φάκελο υγείας και χρησιμοποιούνται από ασφαλιστικές εταιρείες για λόγους χρέωσης. Χρησιμοποιούνται επίσης από στατιστικολόγους που παρακολουθούν και αναλύουν εθνικές και παγκόσμιες τάσεις ασθενειών, όπως τα ποσοστά καρκίνου και καρδιακών παθήσεων με την πάροδο του χρόνου.

Την τελευταία δεκαετία, αυτές οι στατιστικές αναλύσεις έγιναν ευκολότερες, χάρη στη μετάβαση στην τήρηση ηλεκτρονικών αρχείων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το σύστημα κωδικοποίησης ICD έχει ενσωματωθεί πλήρως στο σύστημα ηλεκτρονικού μητρώου υγείας από το 2012.

Στους κωδικούς ICD-10, υπάρχει μια κατηγορία που ονομάζεται ICD-10-CM, 8 , 9  και αυτή είναι η κατηγορία που χρησιμοποιεί τώρα το CDC για την παρακολούθηση των μη εμβολιασμένων με συγκεκριμένους κωδικούς για "Μη εμβολιασμένοι για COVID-19" 10  και "Μερικώς εμβολιασμένοι". για τον COVID-19». 11

Κατάφωρη Παραβίαση Δικαιωμάτων Ιατρικού Απορρήτου

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει χρέωση ή πληρωμή με το να είσαι ανεμβολίαστος και δεδομένου ότι το να είσαι ανεμβολίαστος είναι εξαιρετικά απίθανο να αποτελεί μέρος του προφίλ της νόσου σου, δεν υπάρχει έγκυρος λόγος να καταγραφεί η άρνηση εμβολιασμού από οποιονδήποτε. Αποτελεί επίσης παραβίαση του ιατρικού απορρήτου, καθώς τα αρχεία μπορούν να έχουν πρόσβαση από διάφορα άτομα και όχι μόνο από τους προσωπικούς σας γιατρούς.

Όπως σημειώνει ο Malone, η απόφαση ενός ατόμου να κάνει εμβόλιο ή όχι είναι ιδιωτική υπόθεση και τα δικαιώματά σας απορρήτου κατοχυρώνονται στον νόμο περί απορρήτου του 1974. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID, τα δικαιώματα ιατρικού απορρήτου έχουν επανειλημμένα παραβιαστεί και παραβιαστεί.

Τα καθεστώτα εμβολιασμού των παιδιών κοινοποιήθηκαν στα σχολεία και οι εργοδότες είχαν το «δικαίωμα» να γνωρίζουν το καθεστώς του εμβολιασμού των υπαλλήλων τους. Επιτρεπόταν ακόμη και σε ιδιωτικούς χώρους να απαιτούν αποδείξεις για το καθεστώς εμβολιασμού - όλα αυτά χωρίς ούτε μια λέξη του νόμου να έχει ανακληθεί ή τροποποιηθεί.

Επίσης, παρακολουθούν τους λόγους για την άρνηση του Jab

Εάν χρειάζεστε αποδείξεις ότι αυτοί οι κωδικοί θα χρησιμοποιηθούν για λόγους που δεν σχετίζονται με την υγεία σας, σκεφτείτε το εξής: Αυτά τα ιδρύματα χρησιμοποιούν επίσης κωδικούς για να περιγράψουν ΓΙΑΤΙ δεν πήρατε την κύρια σειρά ή σταματήσατε να λαμβάνετε ενισχυτές. Αυτοί οι κωδικοί παρατίθενται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω, στην ενότητα Κατάσταση υποανοσοποίησης Z28.3. 12

Epoch Times Photo

Η χρήση της «κατάστασης παραβατικής ανοσοποίησης» με τον κωδικό Z28.39 μας λέει επίσης κάτι για το πού κατευθύνεται όλο αυτό. «Παράβατος» σημαίνει «παραμέληση καθήκοντος» ή «ένοχος αδικήματος». Είναι ποινικό αδίκημα η άρνηση των ενισχυτών; Ίσως όχι σήμερα, αλλά κάποια μέρα, μάλλον θα είναι.

Όλοι οι χαμένοι εμβολιασμοί θα παρακολουθούνται

Μια άλλη πληροφορία ότι αυτοί οι κωδικοί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του πλέγματος ελέγχου βιοασφάλειας είναι το γεγονός ότι ο κωδικός Z28.39 — «Άλλη κατάσταση υποανοσοποίησης» 13 — πρόκειται να χρησιμοποιηθεί «όταν ένας ασθενής δεν είναι ενήμερος σε άλλα εμβόλια μη COVID .» Όπως περιγράφεται αναλυτικά στον ιστότοπο της Αμερικανικής Ακαδημίας Οικογενειακών Ιατρών: 14

«Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και τα Κέντρα Υπηρεσιών Medicare & Medicaid ανακοίνωσαν τρεις νέους κωδικούς διάγνωσης, συμπεριλαμβανομένων δύο για την κατάσταση ανοσοποίησης COVID-19…

Epoch Times Photo

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του ICD-10-CM, 15  κλινικοί γιατροί μπορούν να εκχωρήσουν τον κωδικό Z28.310, «Μη εμβολιασμένοι για τον COVID-19», όταν ο ασθενής δεν έχει λάβει δόση οποιουδήποτε εμβολίου COVID-19.

«Οι κλινικοί ιατροί μπορούν να εκχωρήσουν τον κωδικό Z28.311, «Μερικώς εμβολιασμένος για τον COVID-19», όταν ο ασθενής έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση ενός σχήματος εμβολίου πολλαπλών δόσεων COVID-19, αλλά δεν έχει λάβει τις απαραίτητες δόσεις για να πληροί τον ορισμό του CDC του « πλήρως εμβολιασμένος» τη στιγμή της συνάντησης… Ο νέος κωδικός Z28.39 προορίζεται για την αναφορά όταν ένας ασθενής δεν είναι εν ενεργεία σε άλλα εμβόλια μη-COVID».

Με άλλα λόγια, έχουν ήδη αρχίσει να παρακολουθούν ΟΛΟΥΣ τους εμβολιασμούς σας, όχι μόνο το εμβόλιο COVID, και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υποκωδικούς Z28.3 για να προσδιορίσουν γιατί αρνηθήκατε ένα συγκεκριμένο εμβόλιο.

Τα διαβατήρια εμβολίων είναι ένα τετελεσμένο γεγονός—εκτός αν ενεργήσουμε τώρα

Όπως σημειώνει ο Malone: ​​16

«Το διοικητικό κράτος είναι απασχολημένο με την κατασκευή ενός συστήματος διαβατηρίων εμβολίων που θα είναι ενεργό προτού οι περισσότεροι Αμερικανοί γνωρίζουν τι τους γίνεται. Κανείς δεν πρόκειται να σας χτυπήσει την πόρτα ζητώντας την κατάσταση του εμβολίου σας γιατί ήδη γνωρίζει…

«Δεν χρειάζονται έγκριση από το Κογκρέσο ή τα δικαστήρια γιατί τους έχουμε δώσει τις πληροφορίες μέσω των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης. Το CDC είναι ο κυβερνητικός οργανισμός που έχει επιφορτιστεί με την παρακολούθηση της κατάστασης των εμβολίων σε άτομα.

«Έχουν ήδη τα αρχεία, καθώς και ενημερωμένες πληροφορίες ενίσχυσης. Απλώς πρέπει να τροποποιήσουν έναν ορισμό εδώ και εκεί ή να ζητήσουν από τον Πρόεδρο Μπάιντεν να διατηρήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία COVID-19 επ' αόριστον και τα διαβατήρια εμβολίων θα είναι ένα τετελεσμένο γεγονός».

Μπορείτε τώρα να χρεωθείτε για Συμβουλευτική Ασφάλειας Εμβολιασμού

Σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά τυραννικά, έχουν προσθέσει επίσης έναν χρεώσιμο κωδικό ICD-10 για «συμβουλευτική για την ασφάλεια του εμβολιασμού». Σωστά. Εάν έχετε αποφασίσει ότι δεν είστε διατεθειμένοι να συμμετάσχετε στο πείραμα του mRNA ή απλώς δεν πιστεύετε ότι χρειάζεστε κάποιο άλλο εμβόλιο που συνιστάται, ο γιατρός σας μπορεί να χρεώσει την ασφάλισή σας για την αναζωπύρωση της προπαγάνδας εμβολίων του ΠΟΥ.

Αυτό μπορεί να γίνει περισσότερο ή λιγότερο αυτόματο επειδή, και πάλι, έχουν κωδικούς που προσδιορίζουν εάν αρνηθήκατε το εμβόλιο για τον COVID ή/και οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο και για κάθε άρνηση εμβολίου, υπάρχει ένας κωδικός που αναφέρει λεπτομερώς γιατί το αρνηθήκατε. Η "Πίεση ή ομαδική πίεση" είναι ένα από αυτά, και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ο κωδικός, Z.28.1, θα σας πληροί αυτόματα τις προϋποθέσεις για συμβουλευτική ασφάλειας στον εμβολιασμό, είτε το θέλετε είτε όχι.

Σκοπεύουν επίσης να κατηχήσουν τα παιδιά σας και να σας κάνουν να πληρώσετε για αυτό. Ο κωδικός συμβουλευτικής ασφάλειας στον εμβολιασμό, Z71.85, περιγράφηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2021 του ενημερωτικού δελτίου Παιδιατρικής Κωδικοποίησης της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής (AAP). Πρέπει να είστε μέλος για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, αλλά εδώ είναι η δημόσια διαθέσιμη προεπισκόπηση: 17

«Αναφορά συναντήσεων για συμβουλευτική ασφάλειας στον εμβολιασμό.

Καθώς οι γιατροί και άλλοι ειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας επικεντρώνουν αυξανόμενους αριθμούς ανησυχιών σχετικά με την ασφάλεια των εμβολιασμών, η Διεθνής Ταξινόμηση Νοσημάτων, 10η Αναθεώρηση, η Κλινική Τροποποίηση (ICD-10-CM) προσφέρει έναν νέο κωδικό, Z71.85, για τον προσδιορισμό της συμβουλευτικής ασφάλειας στον εμβολιασμό ως ένας λόγος για μια συνάντηση που παρέχεται την ή μετά την 1η Οκτωβρίου 2021.

«Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό όταν αναφέρετε τη συμβουλευτική που παρέχεται σε ασθενείς και φροντιστές που διστάζουν να εμβολιάσουν, επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα εναλλακτικό πρόγραμμα εμβολιασμού ή με άλλο τρόπο απαιτούν χρόνο που αφιερώνεται στην παροχή συμβουλών πέραν του τυπικού της συμβουλευτικής ρουτίνας εμβολιασμού.

«Ο κωδικός Z71.85 μπορεί να αναφερθεί για να υποδείξει τον κύριο ή τον πρώτο λόγο για μια συνάντηση ή ως δευτερεύοντα λόγο.

"Η τεκμηρίωση του χρόνου που αφιερώθηκε στη συμβουλευτική προληπτικής ιατρικής και του ξεχωριστού χρόνου που αφιερώθηκε στη συμβουλευτική χορήγησης εμβολιασμού θα πρέπει να είναι σαφής στο σημείωμα συνάντησης για να υποστηρίξει ότι η συμβουλευτική προληπτικής ιατρικής ήταν σημαντική και αναγνωρίσιμη ξεχωριστά."

Επισημαίνονται Καθηγητές χωρίς τζόμπωμα

Σε σχετικές ειδήσεις, στις αρχές Φεβρουαρίου 2023, αποκαλύφθηκε ότι οι δάσκαλοι της Νέας Υόρκης που δεν πήραν το τρύπημα «επισημάνθηκαν» με έναν «κωδικό προβλήματος» στα αρχεία προσωπικού τους, με αποτέλεσμα να σταλούν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στο FBI και στο New Υπηρεσίες Ποινικής Δικαιοσύνης της Υόρκης. 18

Ο σκοπός αυτού δεν είναι σαφής, αλλά ο πρώην δάσκαλος του δημόσιου σχολείου Μάικλ Κέιν, ιδρυτής του Teachers for Choice, πιστεύει ότι «οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί της Νέας Υόρκης δημιουργήθηκαν για να θεωρούνται «δεξιοί εξτρεμιστές» ή ακόμα και «τρομοκράτες».

Ο Κέιν ήταν μεταξύ εκείνων που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν το τρύπημα για τον COVID. Η αποκάλυψη ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα των δασκάλων εισήχθησαν παράνομα σε όχι μόνο μία, αλλά δύο, εγκληματικές βάσεις δεδομένων «είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει έναν νέο γύρο αγωγών», γράφει ο Κέιν.

Πρόσκληση σε δράση

Γνωρίζοντας όλα αυτά, τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Πώς θα σταματήσουμε αυτή την τρέλα; Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

  1. Απαιτήστε από το Κογκρέσο να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε η Γερουσία κηρύσσοντας την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και τελειωμένη. Στις 17 Ιανουαρίου 2023, HR 382, ​​ένα νομοσχέδιο «για τον τερματισμό της έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία που έχει δηλωθεί σε σχέση με τον COVID-19» παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής. Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί.
  2. Επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο του Κογκρέσου και ενημερώστε τον:
  • Υποστηρίξτε την Επίλεκτη Υποεπιτροπή για την Εξοπλισμός της έρευνας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης.
  • Θέλετε το Κογκρέσο να απορρίψει όλες τις προσπάθειες του διοικητικού κράτους, των Ηνωμένων Εθνών, του ΠΟΥ, των Υπηρεσιών Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) και της κυβέρνησης Μπάιντεν να απαιτήσουν διαβατήριο εμβολίου ή ψηφιακή ταυτότητα.
  • Αναμένετε να εργαστούν για να εξασφαλίσουν την ελευθερία μετακινήσεων για όλους τους πολίτες.
  • Να περιμένουμε να προστατεύσουν τα συνταγματικά δικαιώματα.
  • Αναμένετε από αυτούς να προστατεύουν όλα τα δικαιώματα στο απόρρητο, συμπεριλαμβανομένου και ιδιαίτερα του ιατρικού απορρήτου, και επειδή αυτοί οι νέοι κωδικοί ICD-10 παραβιάζουν το δικαίωμά σας στο απόρρητο, θέλετε να λάβουν άμεσα μέτρα για να διασφαλίσουν την ανάκληση των κωδικών.

Όσον αφορά το τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το ιατρικό σας απόρρητο σε προσωπικό επίπεδο, έχετε κατά νου ότι οι ανεξάρτητοι γιατροί δεν απαιτείται να χρησιμοποιούν κωδικούς ICD εκτός εάν αποδέχονται ασφάλιση. Έτσι, επιλέγοντας έναν γιατρό που βρίσκεται σε ιδιωτικό ιατρείο, μπορείτε να αποφύγετε να κολλήσετε ετικέτες και να παγιδευτείτε στο σύστημα.

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 14 Φεβρουαρίου 2023, στο Mercola.com .

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των The Epoch Times. Η Epoch Health καλωσορίζει την επαγγελματική συζήτηση και τη φιλική συζήτηση. Για να υποβάλετε ένα άρθρο γνώμης, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και υποβάλετε μέσω της φόρμας μας εδώ .

Ο Δρ Joseph Mercola είναι ο ιδρυτής του Mercola.com. Οστεοπαθητικός ιατρός, συγγραφέας μπεστ σέλερ και αποδέκτης πολλαπλών βραβείων στον τομέα της φυσικής υγείας, το κύριο όραμά του είναι να αλλάξει το σύγχρονο πρότυπο υγείας παρέχοντας στους ανθρώπους έναν πολύτιμο πόρο για να τους βοηθήσει να πάρουν τον έλεγχο της υγείας τους.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη