pellain

ΤΖΆΜΠΑ ΤΟ ΣΤΕΦΆΝΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΆΛΙΑ ΚΎΡΙΕ ΔΉΜΑΡΧΕ ΧΑΛΚΗΔΌΝΑΣ, ΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΈΝΗ ΠΡΟΤΟΜΉ ΤΟΥ ΉΡΩΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΆΧΟΥ ΧΡΉΣΤΟΥ ΜΠΡΑΝΤΟΎΝΑ Ή ΑΛΛΙΏΣ ΚΑΠΕΝΑΝ ΚΑΨΆΛΗ ΕΚ ΛΕΧΑΙΝΏΝ ΗΛΕΊΑΣ 1906.


Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων 

Θα θέλαμε εκ των προτέρων, νιώθοντας την ιδιαίτερη ανάγκη, εν μέρει της ανθρώπινης συναισθηματικής εκτιμήσεως, της ευαισθησίας εν πολλοίς, έστω και εν τάχει επιδερμικώς, να εκφράσουμε τα βαθιά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια, προς τους εγγύτερους οικείους συγγενείς, της οικογενείας της Κύριας Φώφης Γεννηματά, πάλαι ποτέ Προέδρου του ΚΙΝΆΛ-ΠΑΣΟΚ, για τον απροσδόκητο χαμό της εκδημίας της, αναπαυόμενη πλέον στην αγκάλη, της ουράνιας θριαμβεύουσας Εκκλησίας, του Θεανθρώπου Σταυρωθέντα και Αναστάντα-Αναλήψαντα Ιησού Χριστού, αιωνία της η μνήμη. Εκ μέρους της Ρωμαίικης Συνείδησης Αφύπνισης Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου ευρύτερου Δήμου Χαλκηδόνας, ως Δήμος Αγίων και Δήμος Ηρώων, από το ημέτερο τοπικό μας blog ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com.

 

Όταν ένας τοπικός Δήμαρχος, καταθέτει στεφάνι, φαρδιά πλατιά, προς τιμήν, τιμής ένεκεν, υποτίθεται για να τιμήσει τους ήρωες Μακεδονομάχους, εις την Προτομή τους, ανήμερα της Κυριακής του Μακεδονικού Αγώνος. Εν συνεχεία καθώς εμφανώς εν μέρει, με την όλη εν γένει στάση του και συμπεριφορά του, δεν εμφορείται από αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αξιών. Εν γένει Εθνικά ιδανικά, των ένθεων ακομμάτιστων Προτύπων τους εμείς, καθώς τους το επέβαλε αναγκαστικά, θέλοντας και μη, της κατάθεσης στεφάνου, η απόμακρη καθεστωτική Αθήνα. Εν ολίγοις ως ακραιφνείς τυπολάτρες και γραφειοκράτες, του σίγουρου και ασφαλούς τεχνοκρατικού πόστου, δια του στείρου και άγονου συντηρητικού θεαθήναι, των εντυπώσεων τοις πάσι. Εκ νέου της λεγόμενης σιγουράτζας του Κράτους των Αθηνών, επομένως ότι θέλουν αυτοί τους κάνουν και εν γένει τους μεταχειρίζονται εν πολλοίς, ως μπαλάκι του τένις. Εν αντιθέσει μετέπειτα από μόλις λίγες ημέρες του χρόνου, της ίδιας εβδομάδας παρακαλώ, της ημέρας Παρασκευής, το άκρων άωτο του παραλόγου και της επιμέρους παραφροσύνης. Παράλληλα καθώς σαφώς φάσκουν και αντιφάσκουν, αλλάζοντας εν τάχει ευκόλως προσωπεία, εναργώς όπως ο χαμαιλέοντας, αλλάζει το χρώμα του, αναλόγως βεβαίως, σε ποιο συμφέρον, πολιτικό χώρο βρίσκεται και κινείται. Ως εκ τούτου εμφανέστατα αναιρούνται όλες, οι υποτιθέμενες Εθνικές και Πατριωτικές υποσχέσεις, των μόλις προηγούμενων ημερών, με γνώμονα το στείρο και άγονο θεαθήναι τοις πάσι, δια των εντυπώσεων, που έδωσαν προσφάτως, έμπροσθέν στην απαρχαιομένη προτομή, του Ήρωα Μακεδονομάχου Χρήστου Μπραντούνα, στα πλειοψηφικά Κουφάλια, την επίσημη έδρα του Δήμου Χαλκηδόνας, τον λεγόμενο Καπετάν Καψάλη, εκ Λεχαινών Ηλείας. Εν τω μεταξύ και υποδέχονται φαρδιά  πλατιά, με όλες τις πρέπουσες διπλωματικές τιμές του Πρωτοκόλλου, στο Δημαρχείο Χαλκηδόνας εις τα Κουφάλια, δίχως διόλου, μα απολύτως διόλου, να τους ελέγχει κατάφωρα η Ρωμαίικη Συνείδηση Αφύπνιση τους, των τύψεων εν πολλοίς. Εν προκειμένω μία αντιπροσωπεία, από το βόρειο σκλαβωμένο κομμάτι του Ελληνισμού, της γεωγραφικής Μακεδονίας μας, του Δήμου Γευγελής των Σκοπίων. Εκ νέου συν τοις άλλοις υποδεχόμενος και τον πέριξ Δήμαρχο Παιονίας, με έδρα το ακριτικό Πολύκαστρο, ώστε υποτίθεται, να συνεννοηθούνε όλοι μαζί, εν συνόλω, για την αρτιότερη ομαλή κίνηση, της ροής των υδάτινων πόρων, του τοπικού μας Αξιού Ποταμού, που όλα αυτά τα χρόνια πηγάζουν, από το Κράτος των Σκοπίων, με τον εν λόγω Δήμο Γευγελής και εκβάλλουν στον Θερμαϊκό Κόλπο.

 

Εν κατακλείδι αναγνωρίζοντας θέλοντας και μη, με τα γραφόμενα άλλωστε, του Κυρίου Δημάρχου Χαλκηδόνας, καθώς τα παρέδωσε περαιτέρω, προς δημοσιοποίηση στο τοπικό συστημικό, διαφημιστικό καθεστωτικό ιστολόγιο. Ως εκ τούτου εναργώς συμπεριφερόμενο και μετατρεπόμενο εν πολλοίς, λες και είναι η Γραμματέας του, προς ανάγνωση ενημέρωσης των Δημοτών, του Δήμου Χαλκηδόνας, σαν να έπραξε κάποια ιδιαίτερη υπερβατική ανδραγαθία, του Εθνικού αξιοπρεπούς, αντιστασιακού Κατορθώματος. Εν γένει καταπτύστως εθνομηδενιστικώς αυθαιρέτως, συνυπογράφοντας και αυτοί, την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ελέω Τσίπρα του 2018. Εν προκειμένω αναγνωρίζοντας τον Δήμο Γευγελής, από το υποτιθέμενο Κράτος των Σκοπίων, ως Βόρεια Μακεδονία. Ως εκ τούτου λέγοντας ότι οι δύο γειτονικές χώρες, της Ελλάδος και της Βόρειας Μακεδονίας, συνεργάζονται αρμονικώς ομαλώς, με μία ξενική ονομασία του όρου, να τους συνοδεύει ως είθισται. Εν τούτοις εν μέρει, ώστε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να το παίξουν υπέρ του δέοντος προοδευτικοί και εκσυγχρονιστές, για την αυξημένη ροή, των υδάτινων πόρων, του τοπικό μας Αξιού Ποταμού. Εν τω μεταξύ επιβεβαιωνόμαστε περίτρανα πλήρως δυστυχώς, για πολλοστή φορά, εκ μέρους της Ρωμαίικης Συνείδησης Αφύπνισης Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου ευρύτερου Δήμου Χαλκηδόνας, από το ημέτερο τοπικό μας blog ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com. Ως εκ τούτου ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος Χαλκηδόνας, υποτονικά αδρανής και αδιάφορος ως είθισται, ανενεργός εν πολλοίς, σε οτιδήποτε σε παραπέμπει, σε ιστορικά θέματα των δρώμενων, δια των ένθεων προτύπων, της φιλοπατρίας και των αξιών εν πολλοίς, της Εθνικής μας παλιγγενεσίας, δια της Ορθοδόξου Χριστιανικής Θεολογικής Πίστεως, των Αγίων Θεοφώτιστων Πατέρων Νιπτικών. Εκ νέου πάρα πολύ κατώτερους του αναμενόμενου, αλλά και των προσδοκιών μας, συν τοις άλλοις και με όλο το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνας, να τον ακολουθούνε κατά πόδας εις την αδράνεια του κατήφορου, μηδενός εξαιρουμένου, που το απαρτίζουν, των 33 Δημοτικών Συμβούλων. Εν τω μεταξύ δεν είναι και εν γένει δεν τάσσονται αναμφισβήτητα, σε καμία απολύτως εύλογη, Εθνική αγανακτισμένη, αξιοπρεπώς ασυμβίβαστη, διεκδικητική αντιδραστική αντιστασιακή, υπέρβαση ανατρεπτικής αντίδρασης, προς δόξαν και χάριν της ακομμάτιστης Πατρίδας, του γενικού και συλλογικού εμείς.

 

Όσον αφορά τους καλοπροαίρετους φίλους μας, που θα μας υπενθυμίσουν, θέλοντας και μη, λες και εμείς δεν γνωρίζουμε την εν γένει συντριπτική πλειοψηφία, της νοοτροπίας του κόσμου. Επιπροσθέτως εμφανώς υποτονικά, ραγιάδικα και πεσιμιστικά προφανώς, του λεγόμενου σφάξε με αγά μου για να αγιάσω, δια του ανταλλάξιμου δούνε και λαβείν, των ιδιοτελέστατων πολιτικών σκοπιμοτήτων τοις πάσι. Εν ολίγοις ότι το επίσημο Ελληνικό Κράτος των Αθηνών, τους αναγνώρισε επισήμως, φαρδιά πλατιά, με το όνομα αυτό και επομένως, θεωρείται ψευδαίσθηση της ουτοπίας, ένας απομονωμένος απόμακρος, περιφερειακός επαρχιακός Δήμος Χαλκηδόνας, να αντισταθεί και να αντιδράσει, εν γένει τι μπορεί να κάνει μόνος του; Τους απαντούμε σαφώς, ορθά κοφτά, απολύτως ευθαρσώς, να μην τους αναγνώριζε Εθνικά Αξιοπρεπώς Ασυμβίβαστα, ως όφειλε και άρμοζε εν πολλοίς. Εν συνεχεία και επιτέλους κάποτε θα πρέπει και αυτός, να ανορθώσει το αξιοπρεπές θαρρετό και εύτολμο ανάστημα του, της αντιστάσεως δια της εύλογης αγανακτισμένης διαμαρτυρίας, έναντι των κομματικών ιδιοτελέστατων συμφερόντων, των καλοβολεμένων πολιτικών γόνων της οικογενειοκρατίας, ώστε να τρέξει και εν γένει να ταράξει συθέμελα αυτός την Αθήνα. Εν αντιθέσει και όχι αενάως, η καθεστωτική και συστημική καρεκλοκένταυρη Αθήνα, να τρέχει αυτόν και εν γένει να τον μεταχειρίζεται κάκιστα, ως εύκολο χειραγωγούμενο πιόνι, της ελεγχόμενης και προβλέψιμης μαριονέτας της. Εν μέρει συμπεριφερόμενη προς σε αυτόν, ως σήκω σήκω και κάτσε, κάτσε, ή αλλιώς κατέβα να φάμε, με μοναδικό τους γνώμονα, σαφώς και κόλλησε η βελόνα στην εκάστοτε επιλεκτική μονομέρεια, εις τον θεό της καταναλωτικής γαστέρας, δια της οικονομίας του θεού χρήμα και προσκύνα. Επομένως θα έπρεπε αυτός, εν μέρει να σηκώσει το θαρρετό εύτολμο ανάστημα του, ως αυθύπαρκτη και αρτιμελή, αυτοτελής ολοκληρωμένη προσωπικότητα, του τοπικού πολιτικού χώρου. Επιπροσθέτως μη συμπεριφερόμενος, ως εθελόδουλη ελεγχόμενη και προβλέψιμη κατευθυνόμενη μαριονέτα, του στείρου και άγονου, τοπικιστικού καθεστωτικού γραφειοκρατικού, τυπολατρικού τεχνοκρατικού, οικονομικού κατεστημένου, του Κράτους των Αθηνών.

 

Διότι ένας Εθνικά σκεπτόμενος γνώστης των πραγμάτων, αξιοπρεπής και ασυμβίβαστος, διεκδικητικά μάχιμος Δήμαρχος Χαλκηδόνας, με βαθιά επίγνωση της νευραλγικής και καθοριστικής θέσεως που κατέχει. Εκ νέου ενδόμυχα, θα έπρεπε να είχε βαθιά μέσα του ριζωμένες, τις διαχρονικές ανόθευτες πατροπαράδοτες αξίες, των παραδόσεων, του Ρωμαίικου Ελληνισμού, των απαραχάρακτων δικαίων του. Εν γένει σε προεξέχον θέση σαφώς, τα Εθνικά Πιστεύω της Πατρίδας, εν αντιθέσει όμως, όλα τα παραπάνω, θεωρούνται εντελώς άγνωστα και απαγορευμένα, στο οικονομικό του γραφειοκρατικό και τεχνοκρατικό, στείρο και άγονο, στενότατο συντηρητικό τοπικιστικό λεξιλόγιο του. Εν συνεχεία την ίδια βραδύτητα, πολιτικής πλεύσης, δια της πασιφανής κατωτερότητας, της μη Εθνικής υπερβάσεως και της αναπτύξεως, της νοημοσύνης. Παράλληλα την ίδια πτώση της κατρακύλας, συναντούμε και σε όλο το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο, του Δήμου Χαλκηδόνας, μηδενός εξαιρουμένου και των εν συνόλω 33 Δημοτικών Συμβούλων, λόγω της συντηρητικής στείρας και άγονης, ακανθώδης άτεγκτης τοπικιστικής  εσωστρέφειας εν πολλοίς, των πάρα πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων τους, που ακολουθούνε κατά πόδας. Επομένως ο Δήμαρχος δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμπεριφέρεται, ως προέκταση και επέκταση, του μακρύ βραχίονα, του εθνομηδενιστή λαϊκιστή καιροσκόπου, πολιτικάντη Τσίπρα, αλλά και των συν αυτών συνοδοιπόρων του, Μητσοτάκη, Γεννηματά και Καμμένου. Εν γένει δεν ήρθαν και με το μαχαίρι στο λαιμό, στο Δημαρχείο των Κουφαλίων, συνοδευόμενοι με τον επίσης Εθνομηδενιστή Δήμαρχο Παιονίας του Πολυκάστρου, να μας επιβάλλουν να τους αναγνωρίσουμε δια της βίας, το ψευδεπίγραφο κράτος μόρφωμα τους. Ο δικός μας Δήμαρχος τους προσκάλεσε, με το υποτίθεται πρόσχημα του άλλοθι της δικαιολογίας, δια της επιλεκτικής και σαφώς επιδερμικής εν τάχει, μονομερής αφορμής, ρίχνοντας μας στάχτη στα μάτια. Εν ολίγοις ότι τώρα με την επικερδής συμφωνία αυτή, για τον τόπο μας, της πολλαπλής ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν συνεννοήσεως, των τριών Δήμων, Γευγελής, Παιονίας και Χαλκηδόνας, από τις δύο γειτονικές χώρες, η στάθμη της ροής των υδάτινων πόρων του νερού, θα αυξηθεί κατακόρυφα, του τοπικού μας Αξιού Ποταμού, που πηγάζουν από τα Σκόπια και εκβάλουν προς εμάς.

 

Ως εκ τούτου ονομάζοντας τους ως Βόρεια Μακεδονία, για όλους αυτούς τους απόμακρους καρεκλοκένταυρους, καθεστωτικούς κατεστημένους συστημικούς, βολεμένους συμφεροντολόγους πολιτικάντηδες τοις πάσι. Εκ νέου του σίγουρου και ασφαλούς πόστου, του μήνας μπαίνει και του μήνας βγαίνει και δεν βαριέσαι αδερφέ, θα είναι υπέρ του δέοντος αρκετή, για να ξεδιψάσει τα πέριξ παρακείμενα αγροτεμάχια του τόπου μας, ώστε να αρδεύονται όσο γίνεται αρτιότερα και καλύτερα. Εν συνεχεία αναρωτιέμαι ευλόγως, εκ μέρους της Ρωμαίικης Συνείδησης Αφύπνισης Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου ευρύτερου Δήμου Χαλκηδόνας, από το ημέτερο τοπικό μας blog ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com. ως Δήμος Αγίων και Δήμος Ηρώων. Δηλαδή όλα αυτά τα αναρίθμητα πολλαπλά χρόνια που παρήλθαν και δεν τους είχαμε αναγνωρίσει, εν μέρει επισήμως, με το διαχρονικό Ελληνικό Όνομα της Μακεδονίας μας. Το κράτος των Σκοπίων ή αλλιώς Βουλγάρων Κομιτατζήδων, με το γεωγραφικό Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας μας, συν τοις άλλοις των παραγώγων, με ότι αυτό συνεπάγεται αλγεινώς, για το Έθνος μας, των Ρωμιών Ελλήνων Πατριαρχικών, ορμώμενοι εκ Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης. Εν τω μεταξύ τα νερά στον Ποταμό Αξιό, που πηγάζουν από τα διπλανά μας βόρεια σκλαβωμένα μέρη της Ελληνικής Μακεδονίας μας, για όσους γνωρίζουν σαφώς, έστω και εν τάχει επιδερμικώς, Ελληνική Ιστορία. Εν μέρει ώστε να τους ελέγχει κατάφωρα, η Ελληνική Ρωμαίικη Συνείδηση Αφύπνιση τους, τα πάλαι ποτέ Ελληνικά Σκόπια, της γεωγραφικής Βόρειας Μακεδονίας και όχι Εθνικής, βλέπε την Στρώμνιτσα, το Κρούσοβο, την Αχρίδα, το Μοναστήρι και ου το καθεξής. Εν τέλει τα ύδατα των νερών του τοπικού μας Αξιού Ποταμού, δεν πήγαζαν και εν γένει δεν κατέβαιναν-έκβαλαν όλα αυτά τα χρόνια, με την ορμή τους, προς το πέριξ Θερμαϊκό Κόλπο της Θεσσαλονίκης; Και τώρα που τους αναγνωρίσαμε το ψευδεπίγραφο Κράτος μόρφωμα τους, εν γένει τους παραχωρήσαμε εμφανώς γη και ύδωρ μειοδοτικώς, καταπτύστως εθνομηδενιστικώς ανθελληνικώς, όλα τώρα βαίνουν καλώς πρίμα; Εμείς εκ μέρους της Ρωμαίικης Συνείδησης Αφύπνισης Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου ευρύτερου Δήμου Χαλκηδόνας από το ημέτερο τοπικό μας blog tamystikatoubaltou.blogspot.com, καθώς ατύπως βεβαίως, μας αρέσει και ικανοποιούμαστε εν πολλοίς, ώστε να δραστηριοποιούμαστε και να προσδιοριζόμαστε κατά αυτήν την ονομασία. Εν ολίγοις όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς, μέσω του οικουμενικού πλανήτη γη, να αναγνωρίσει τα Σκόπια, με το διαχρονικό πάλαι ποτέ Ελληνικό Όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας μας.

 

Εν αντιθέσει εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω, δεν πρόκειται να κουνηθούμε ρούπι και διόλου, από τις Εθνικές μας Αξιοπρεπείς, δια της συνέπειας μας, Ασυμβίβαστες και δίκαιες απαραχάρακτες αναμφισβήτητες θέσεις, των Ελλήνων Μακεδόνων Προγόνων μας εν πολλοίς, απολύτως διόλου. Επιπροσθέτως των κόκκινων απαραβίαστων γραμμών, παραμένοντας αταλάντευτα στερεοί και σταθεροί, στα διαχρονικό μας Πιστεύω των Αξιών, μη προδίδοντας το άφθονο Ελληνικό αίμα που έρεε, των προγόνων μας Μακεδονομάχων. Εκ νέου για Εθνική αποκατάσταση της Ελευθερίας, όπως τους ήρωες Εθνομάρτυρες της Πατρίδας, τους Παύλο Μελά 1870-1904 και Γερμανό Καραβαγγέλη Μητροπολίτη Καστοριάς, από το 1900 έως το 1907 και εν γένει 1866-1935. Παράλληλα εν μέσω εμπόλεμου Μακεδονικού Αγώνος από το 1870 έως το 1908 και μετέπειτα των Εθνοσωτήριων δύο Απελευθερωτικών Βαλκανικών Πολέμων του 1912-13, που άλλωστε γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες. Εν μέρει εκτός βεβαίως από τον τόπο μας, από τον Δήμο μας, της Χαλκηδόνας, διότι καμία απολύτως περιοχή του Δήμου μας, και των 17 εν συνόλω χωριών που το απαρτίζουν, δεν παρελαύνει ως όφειλε αλλά και άρμοζε εν πολλοίς. Εν αντιθέσει ενώ η παρακείμενη πέριξ ευρύτερη περιοχή, των όμορων Δήμων, όπως της Έδεσσας, της Νάουσας, της Βέροιας, της Σκύδρας, της Γουμένισσας, της Αλεξάνδρειας, της Χαλάστρας και ου το καθεξής. Ως εκ τούτου όλες αυτές οι περιοχές και πάρα πολύ ορθώς, παρελαύνουν Εθνικά Αξιοπρεπώς, για να τιμήσουν τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 και εν γένει της περιοχή τους, αλλά και την ευρύτερη περιοχή τους, από το 1430 έως το 1912, Οθωμανική Επισήμως και ανεπισήμως, Βουλγάρικης σχισματικής Κομιτατζήδικης Εξαρχίας, της σκλαβιάς δια της τυραννίας και θηριωδίας. Απεναντίας παρόλο που ο Δήμος Χαλκηδόνας, ως είθισται ουραγός των εξελίξεων και Εθνικά αποδομητής ανέκαθεν, συν τοις άλλης και Εθνομηδενιστής των Ιερών και των Οσίων, δια της παραδόσεως, της Ελληνικής Ορθόδοξης Χριστιανικής φυλής, των Ρωμιών Πατριαρχικών, ορμώμενοι εκ σκλαβωμένης Πρωτευούσης Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης. Αφενός μεν και ας διεξήχθη η παράδοση παραλαβή, άνευ όρων αναίμακτα της Θεσσαλονίκης, στον Δήμο μας, της Χαλκηδόνας και συγκεκριμένα στην ιστορική έδρα του Δήμου, στο χωριό της Γέφυρας ή αλλιώς Τοψίν, στο σημερινό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων του 1912.

 

Αφετέρου δε όμως, σφυρίζει εντελώς αδιάφορα, υποτονικά αδρανώς ως είθισται, σε οτιδήποτε σε παραπέμπει, σε Αγίους και Ήρωες, της ακομμάτιστης Πατρίδας του Εμείς. Υστερόγραφο για αυτό και όλους εμάς, τους 33.000 δημότες που απαρτίζουνε τον ενιαίο Δήμο Χαλκδηδόνας, εν συνόλω με τα 17 χωριά. Εν γένει μας έχουν εμφανώς μετατρέψει σε κρύα νούμερα και άψυχους αριθμούς, εν μέρει ξεχνώντας σαφώς, πως όταν ευημερούνε τα δεκαδικά των αριθμών, ότι τότε υποφέρουν οι άνθρωποι συγχωριανοί τους. Εν τέλει μας θεωρούνε σαφώς, ως μία απρόσωπη γραφειοκρατική τεχνοκρατική αγέλη, δια του κέρδους της επιχείρησης του ταμείου. Καθώς διαχειρίζονται τα οικονομικά της επιχείρησης, που λέγεται Δήμος Χαλκηδόνας, μέσω των βιβλίων εσόδων και εξόδων, των πολλαπλών δεκαδικών μηδενικών νούμερων, της οικονομικής τυπολατρικής, ακραιφνώς τοπικιστικής επιτροπής, δια της Επιχείρησης. Επομένως όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς εάν γυρίσει ανάποδα, όσες πιέσεις και εάν δεχθούμε, εμείς τα γειτονικά μας Βόρεια Σκόπια, θα συνεχίσουμε ακαταπαύστως αενάως, να τα αποκαλούμε ως Σκόπια τελεία και παύλα. Διότι έτσι μάθαμε, από τους μπαρουτοκαπνισμένους εμπόλεμους. μάχιμους αξιοπρεπείς και ασυμβίβαστους Έλληνες Μακεδονομάχους προγόνους μας. Ως εκ τούτου καταργούμε μονομερώς κατάφορα, λόγω της Εθνικής μας συνειδήσεως, δια της Αφυπνίσεως, καθώς μας ελέγχει σαφώς, τις εθνομηδενιστικές και κατάπτυστες ανθελληνικές συμφωνίες, των Πρεσπών. Παράλληλα όπως επίσης και την μειοδοτική και μη συμφέρουσα συμφωνία συνεννοήσεως, για το Έθνος των Ρωμιών Ελλήνων Πατριαρχικών, συμφωνία του Κυρίου Δημάρχου Χαλκηδόνας, μαζί με τον Δήμαρχο Παιόνιας του Πολυκάστρου, με τον σκλαβωμένο Δήμο Γευγελής των Σκοπίων. Εν γένει για περαιτέρω σύσφιξη των ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν σχέσεων, του δούνε και λαβείν, δια της αυξημένης υποτίθεται, άντλησης της ροής των υδάτινων πόρων, στον τοπικό μας Αξιό Ποταμό. Επειδή σε πρώτιστη σειρά των προτεραιοτήτων μας, τοποθετούμε το απαραχάρακτο δίκαιο, των Ελλήνων προγόνων μας, των Μακεδονομάχων Παύλου Μελά, Γερμανού Καραβαγγέλη, Ιών Δραγούμη, Χρήστου Μπραντούνα, Ιωάννου Δεμέστιχα ως Καπετάν Νικηφόρου, Σαράντου Αγαπηνού ως Τέλλου Άγρα, Αντώνη Μίγγα, Γκόνου Γιώτα, Καπετάν Κώττα, Ιωακείμ Φορόπουλου Μητροπολίτου Μοναστηρίου, Αιμιλιανού Λαζαρίδη Μητροπολίτου Γρεβενών, Χρυσόστομου Καλαφάτη Μητροπολίτη Δράμας και μετέπειτα Αγίου Εθνομάρτυρα Σμύρνης το 1922, Φώτιου Καλπίδη Μητροπολίτη Κορυτσάς, Στέφανου Δανιηλίδη Μητροπολίτη Εδέσσης και ου το καθεξής.

 

Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

Θεριά οι άνθρωποι το φως δεν το σηκώνουν, χίλιες φορές να γεννηθείς τόσες θα σε Σταυρώνουν, Κώστας Βάρναλης.

 

Ο ανάξιος δούλος του Θεού Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων εκ μέρους της Ρωμαίικης Συνείδησης Αφύπνισης Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου ευρύτερου Δήμου Χαλκηδόνας, ως Δήμος Αγίων και Δήμος Ηρώων


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη