pellain

Το Τέξας παίρνει το νόμο στα χέρια του: Με Black Hawk και C-130 θα ανακόψουν χιλιάδες Μεξικανούς



Ο Κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει ότι τα νότια σύνορα έχουν μια ισχυρή γραμμή άμυνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fox News , ο Άμποτ έχει ενεργοποιήσει την «Ταχική Συνοριακή Δύναμη του Τέξας» και έχει αναπτύξει 545 επιπλέον Εθνοφύλακες στα νότια σύνορα.

Σε απάντηση στις «απερίσκεπτες συνοριακές πολιτικές του Τζο Μπάιντεν», η Εθνοφρουρά του Τέξας φορτώνει ελικόπτερα Black Hawk και C-130, αναπτύσσοντας ειδικά εκπαιδευμένα μέλη της εθνοφρουράς σε «καίρια σημεία κατά μήκος των συνόρων για να αναχαιτίσουν, να απωθήσουν και να απωθήσουν μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα στο Τέξας», είπε ο Άμποτ σε συνέντευξη Τύπου από το διεθνές αεροδρόμιο Austin-Bergstrom. Το Fox News αναφέρει ότι «η Εθνοφρουρά του Τέξας είπε ότι ενεργοποίησε 545 ακόμη μέλη της υπηρεσίας σε τοποθεσίες γύρω από την πολιτεία τη Δευτέρα για να «ενισχύσει τη συνοριακή αποστολή εν αναμονή του τέλους των περιορισμών μετανάστευσης του Τίτλου 42». «Αυτές οι πρόσθετες δυνάμεις θα ενισχύσουν τα χιλιάδες μέλη της Εθνικής Φρουράς του Τέξας που ήδη βοηθούν τις τοπικές και κρατικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την ασφάλεια των συνόρων.Για να σταματήσει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, όπλων και ανθρώπων στο Τέξας, και να αποτρέψουν, να εντοπίσουν και να αποτρέψουν τη διεθνική εγκληματική συμπεριφορά μεταξύ των λιμένων εισόδου», όπως ανέφερε η Εθνική Φρουρά του Τέξας σε δήλωση τη Δευτέρα. «Έχουμε επεκτείνει τις δυνατότητές μας για να συμπεριλάβουμε ομάδες σκαφών που περιπολούν εκατοντάδες μίλια ποταμού, drones και ελικόπτερα που ανιχνεύουν παράνομη δραστηριότητα από τον αέρα και ομάδες βουρτσίσματος, σημεία ασφαλείας και περιπολίες που εμποδίζουν και αποτρέπουν το παράνομο λαθρεμπόριο (ναρκωτικά, όπλα και ανθρώπους) στο Τέξας». «Ο Πρόεδρος Μπάιντεν απλώνει ένα χαλί καλωσορίσματος σε ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο λέγοντας ότι τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ορθάνοιχτα και όλο αυτό θα οδηγήσει σε απίστευτο αριθμό ανθρώπων να περάσουν παράνομα τα σύνορα. Οι πολιτικές ανοιχτών συνόρων του Προέδρου Μπάιντεν θα προκαλέσουν μια καταστροφική καταστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε ο Άμποτ. «Σύμφωνα και με την ίδια την κυβέρνηση Μπάιντεν, περίπου 13.000 άνθρωποι περνούν παράνομα τα σύνορα, κάθε μέρα», πρόσθεσε ο κυβερνήτης. «Εάν το επεκτείνετε αυτό κατά τη διάρκεια ενός έτους, σημαίνει ότι θα είναι περίπου 4.700.000 άνθρωποι που θα διασχίζουν τα σύνορα το χρόνο. Αυτό θα σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που θα περνούν παράνομα τα σύνορα από ό,τι οι κάτοικοι της τεράστιας πόλης του Σικάγο». Η Τακτική Συνοριακή Δύναμη του Τέξας προορίζεται να ενισχύσει την Επιχείρηση Lone Star, για την οποία ο Άμποτ είπε ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω 37.000 ανθρώπους που έχουν ήδη περάσει τα σύνορα παράνομα και έχει συλλάβει περίπου 27.000 επικίνδυνους εγκληματίες, συμπεριλαμβανομένων «μελών συμμοριών καρτέλ» που καταζητούνται για εγκλήματα όπως φόνο. Και κατέσχεσε «αρκετή φαιντανύλη που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στις Ηνωμένες Πολιτείες». Διαβάστε το άρθρο:
https://www.pentapostagma.gr/kosmos/i...


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη