pellain

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ "Ενωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων δικηγόρων" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ Εθνικού Κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ"


Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων δικηγόρων με χιλιάδες μέλη σε ολόκληρη τη χώρα, χαρακτηρίζει επί λέξει σε ανακοίνωσή της:

«Εσφαλμένο, συγκυριακό και ΠΑΡΑΝΟΜΟ το σκεπτικό της 8/2023 απόφασης του Αρείου Πάγου, που προσβάλλει βάναυσα το τεκμήριο της αθωότητας, δήθεν για αυτοπροστασία της δημοκρατίας».

Για να συμπληρώσει ότι: «Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση είναι κατά παράβαση των παραπάνω μη νόμιμη και μη συνταγματική και αποτελεί κερκόπορτα για την κατάλυση των κατακτήσεων της ίδιας της δημοκρατίας».

Ο νομικός κόσμος της χώρας βοά για τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ αποκλεισμό του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές. Διακεκριμένοι επιστήμονες, ακόμα και από αντίθετους πολιτικούς χώρους, καταγγέλλουν την αισχρή ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, που καταλύει την ίδια την δημοκρατία.

Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι αυτό το πρωτοφανές, αντισυνταγματικό πραξικόπημα εν τέλει θα αποτύχει και θα επέλθει Δικαίωση για τους αγώνες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

ΗλίαςΚασ.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη