pellain

Το Thrift Festival επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη - Μεγάλη αγορά με ρούχα, προϊόντα στο Λιμάνι



Το Thrift Festival επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από το πρώτο φεστιβάλ που πλημμύρισε επισκέπτες

Το δεύτερο Thrift Festival έρχεται στις 27 και 28 Μαΐου στην αποθήκη Γ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο φεστιβάλ με πάνω από 5.000 επισκέπτες.

Ειδικότερα, οι λάτρεις του vintage και του second hand θα έχουν την ευκαιρία να βρουν προϊόντα από όλες τις δεκαετίες, από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο ανατρεπτικά και όχι μόνο. Θα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι έργα τέχνης και οικολογικά προϊόντα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Το Thrift Festival δεν είναι απλώς ένα από τα πολλά flea markets που βρίσκουμε στην Ελλάδα, αλλά ένα πραγματικό φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το vintage, την ανακύκλωση και την τέχνη σε διάφορες μορφές. Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια κοινότητα που ανταλλάσσει ιδέες, εμπειρίες και προϊόντα, προωθώντας την αναγνώριση νέων μικρών επιχειρήσεων.

Για το δεύτερο φεστιβάλ, οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και δραστηριότητες για τους επισκέπτες!

Θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες, όπως live εμφανίσεις, workshops και διαγωνισμούς, που θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και δημιουργικότητας για μικρούς και μεγάλους.

Οι διοργανωτές του Thrift Festival έχουν σκεφτεί και τους φίλους της μόδας, που θέλουν να ανακαλύψουν νέα brands και σχέδια. Στο φεστιβάλ θα βρείτε ανεξάρτητα εμπορικά brands με μοναδικά σχέδια και κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους σχεδιαστές και να μάθουν περισσότερα για τη δημιουργική τους διαδικασία.

Το Thrift Festival είναι μια ευκαιρία να βρείτε προϊόντα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, να ανταλλάξετε ιδέες και εμπειρίες με άλλους λάτρεις του vintage και της τέχνης περνώντας μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα στο κέντρο της πόλης.

Είτε είστε μια μεγάλη παρέα είτε απλώς θέλετε να περάσετε ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο, το Thrift Festival είναι ένα must-see για όλους. Είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα και να στηρίξετε ανεξάρτητους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις.

INFO

Σάββατο & Κυριακή 27 & 28 Μαΐου

Διήμερη γενική είσοδος 3€


ΠΗΓΗ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη