pellain

Μουσική εκδήλωση για την πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων

 


Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων,  διοργανώσαμε συναυλία στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της, αντιπεριφέρειας Πέλλας, με την συνεργασία του φιλοπροόδου συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος" και της χορωδίας "Ηχώ των καταρρακτών" με μαέστρο τον κ. Σωτήρη Δραγούμη. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του "Μεγάλου Αλεξάνδρου" κ.Γιάννης Χατζηπέγιος και έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο μας κ.Βασίλη Μίσκο ο οποίος αφού καλωσόρισε τον κόσμο, αναφέρθηκε στη σημασία αφύπνισης όλων στο θέμα της δωρεάς οργάνων καθώς και σε κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία που αφορούν τους ασθενείς που χρειάζονται μόσχευμα για να συνεχίσουν να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Δείτε το βίντεο και στο Youtube

https://youtu.be/b9RDBmwWjUU

   Κατόπιν η χορωδία, υπό τις οδηγίες του μαέστρου, μας ταξίδεψε μελωδικά για πάνω από δύο ώρες με γνωστές μελωδίες μεγάλων συνθετών της πατρίδας μας. 


   Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σωτήρη Δραγούμη, του οποίου δείτε τη συνέντευξη εδώ: https://m.youtube.com/watch?v=9Yrvhaob8Sw&fbclid=IwAR3XwnSzb0lI1ZUSnhDKwvk4RXk8lDOEjLZEWhY5K-V-DkZm0hPt0ZFQPY0
για αυτήν του την πρωτοβουλία, τους χορωδούς, που αφιέρωσαν κόπο και χρόνο και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να ντυθεί μελωδικά αυτή η μέρα!
Ευχαριστούμε επίσης την αντιπεριφέρεια Πέλλας για την διάθεση της αίθουσας,την ΔΗΚΕΔΕ, τον κ. Μάκη Χρήστου για τον ήχο και φωτισμό, τον κ. Κώστα Δάμο και το Edessa blog, τον κ. Τάσο Δούγκλη και το Edessa news, την κ. Μαρία Βαγουρδή και την εφημερίδα "Εδεσσαϊκή" καθώς και όλους τους χορηγούς μας που χρηματοδότησαν το διαφημιστικό υλικό της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν για να ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του συλλόγου μας.

Εκ του διοικητικού συμβουλίου 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη