pellain

Βάσω Τσάμη: "Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου θα στηρίξω τον κύριο Χαράλαμπο Γιώτη με τη συνείδηση μου καθαρή"


Στήριξη υπέρ του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του κόμματος "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ", Χαράλαμπου Γιώτη από την πολιτευτή και πρώην υποψ.βουλευτή των "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ" του Νομού Πέλλας, Βάσω Τσάμη.

Δείτε τι δήλωσε δημόσια η ίδια: 

 "Θα ήθελα να γράψω σχετικά με αυτά που γίνονται στον χώρο που ακολουθούμε αρκετοί στον πατριωτικό εθνικιστικό.

Κάποιοι φωνάζουν πως έχουν δώσει αγώνες και είχαν την ανάγκη να το δείξουν δημόσια και να το επισημάνουν συνέχεια καλά κάνουν δικαίωμα τους κάποιοι άλλοι όχι κρατάνε χαμηλό προφίλ. Και για την αποφυγή παρεξηγήσεων δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα,σέβομαι τους πάντες απλά το αναφέρω σε γενικό επίπεδο και για ένα προσωπικό μήνυμα που μου ήρθε.
Εγώ προσωπικά δεν θα προσθέσω τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο ανήκω σε αυτό τον χώρο 6 χρόνια γεμάτα κάποιοι θα πούνε λίγα! Ναι αλλά έχω δώσει τους αγώνες μου και πίσω από τα παρασκήνια αλλά και μπροστά , μέσα από την ψυχή μου έχω βρεθεί σε εκδηλώσεις και έχω καλύψει με φωτογραφικό υλικό έχω γράψει άρθρα σε site του Νόμου Πέλλας που εκπροσωπεί τον πατριωτικό χώρο. Δεν βγήκα ποτέ μπροστά να φωνάξω είμαι καλύτερη από τον καθένα σας αυτό που κάνω το κάνω για εμένα πρωτίστως, γιατί αγαπώ την πατρίδα μου ξέρω ποια είμαι και με ξέρουν καλά και οι φίλοι μου οι συνεργάτες, μου και φυσικά οι 4.080 που με ψήφισαν πέρσι ως υποψήφια με τους Σπαρτιάτες. Δεν πρόδωσα ποτέ κανέναν γιατί παραμένω καθαρή και πιστή στις αξίες μου ,και στα πιστεύω μου έμεινα και θα μείνω εκεί αμετάβλητη.

Και επειδή πολλοί με ρωτήσατε τι θα ψηφίσω στις εκλογές της 9ης Ιουνίου θα στηρίξω τον κύριο Χαράλαμπο Γιώτη με τη συνείδηση μου καθαρή"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη