pellain

Νέες νευρολογικές παρενέργειες από τους εμβολιασμούς για τον COVID-19


 Ένας 56χρονος εργολάβος στεγών και φίλος της οικογένειας είχε την πρώτη του κρίση ενώ εργαζόταν στην ταράτσα ενός κτιρίου ξενοδοχείου. Ο συνάδελφός του χρησιμοποίησε όλη του τη δύναμη σε έναν οδυνηρό ελιγμό διάσωσης για να κρατήσει τον αβοήθητο άνδρα που έπιασε από το να πέσει περισσότερο από την άκρη του θανάτου του πολλές ιστορίες παρακάτω.

Ως αποτέλεσμα αυτού του νευρολογικού συμβάντος, ο ανάδοχος είχε μια παρατεταμένη σοβαρή διάσειση, σπασμένα πλευρά και υποβλήθηκε σε αμέτρητες ακτινογραφίες και σαρώσεις κατά τη διάρκεια νοσηλείας και επισκέψεων σε κλινική παρακολούθησης. Έμεινε σε προσωρινή αναπηρία και η μικρή του επιχείρηση έκλεισε. Μήνες αργότερα δυσκολευόταν να ελέγξει την υψηλή αρτηριακή πίεση και ένιωθε αδυναμία και ζαλάδα. Μετά από μια εξαντλητική διαγνωστική αξιολόγηση δεν υπήρχε εξήγηση για την κρίση.

Έφτασε το χέρι για να ρωτήσει, "θα μπορούσε αυτό να προκλήθηκε από το εμβόλιο μου για τον COVID-19;" Θαυμαστής και συνάδελφοι από την Ταϊβάν ανέφεραν έναν 22χρονο άνδρα που είχε την πρώτη του κρίση έξι ημέρες μετά τον δεύτερο πυροβολισμό Moderna.[i]

Epoch Times Photo

Fan HT, Lin YY, Chiang WF, Lin CY, Chen MH, Wu KA, Chan JS, Kao YH, Shyu HY, Hsiao PJ. Εγκεφαλίτιδα και επιληπτική κατάσταση που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19. QJM. 21 Φεβρουαρίου 2022, 115(2): 91-93. doi: 10.1093/qjmed/hcab335. PMID: 34978572; PMCID: PMC9383153.

Ολοκληρωμένες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων επαναλαμβανόμενων κρουνών στη σπονδυλική στήλη, κατέδειξαν έμμεσα στοιχεία της πρωτεΐνης Spike που παράγεται από το εμβόλιο mRNA στον εγκέφαλο. Βρήκαν ότι η IgG κατευθύνεται ενάντια στον τομέα δέσμευσης υποδοχέα της πρωτεΐνης Spike στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και με την πάροδο του χρόνου, οι συγκεντρώσεις αυτού του αντισώματος ήταν ασυμβίβαστες με τα επίπεδα ορού, υποδηλώνοντας ότι η πρωτεΐνη Spike ήταν πράγματι μέσα στον εγκέφαλο όπου αναμένεται να προκαλέσει φλεγμονή και πυροδοτήσει μια κρίση.

Ο Sriwastava και οι συνεργάτες του, από το Τμήμα Νευρολογίας του Ινστιτούτου Νευροεπιστημών Ροκφέλερ του Πανεπιστημίου της Δυτικής Βιρτζίνια, σε ένα άρθρο ανασκόπησης, αισθάνθηκαν ότι οι επιληπτικές κρίσεις εμπίπτουν σε μεγάλο βαθμό στη σφαίρα των νευρολογικών παρενεργειών από τα εμβόλια COVID-19. [ii]

Οι Kaculini et al, από το Κέντρο Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Σαν Αντόνιο, έγραψαν σε μια ιστορική ανασκόπηση του 2021 [iii]: «Η επιληψία είναι μια αρχαία ασθένεια, η οποία έχει γοητεύσει και φοβίσει επιστήμονες και λαϊκούς. Πριν από τη γνώση του κεντρικού νευρικού συστήματος, οι επιληπτικές κρίσεις καλύπτονταν από μυστήριο. Στην αρχαιότητα, αυτή η ασθένεια ήταν διαπιστευμένη σε θεούς και δαιμονική κατοχή, με αποτέλεσμα τα άτομα με επιληψία να φοβούνται και να απομονώνονται. Οι ασθενείς με επιληψία συνέχισαν να αντιμετωπίζουν διακρίσεις μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα. Αυτή η διάκριση κυμαινόταν από την έλλειψη πρόσβασης σε ασφάλιση υγείας, θέσεις εργασίας και ισότητα γάμου έως αναγκαστικές στειρώσεις. Παρά τα βήματα που έχουν γίνει, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές παρανοήσεις παγκοσμίως σχετικά με την επιληψία.

Έτσι, εάν κάποιος από τους κύκλους σας έχει διαγνωστεί με επιληψία ή νέες επιληπτικές κρίσεις τα τελευταία χρόνια χωρίς εμφανή πηγή (τραύμα κεφαλής, νευροχειρουργική, ακτινοβολία, μηνιγγίτιδα, κ.λπ.), ρωτήστε εάν πήρε ένα από τα εμβόλια για τον COVID-19.

Ο εμβολιασμός μπορεί γρήγορα να αποκλειστεί εάν η απάντηση είναι «όχι». Ωστόσο, εάν ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 περιλαμβάνεται στο ιατρικό αρχείο, εξετάστε αυτήν την πιθανή αιτιολογία για επιληπτικές κρίσεις και λάβετε τα κατάλληλα μέτρα.

Οι γιατροί στα επείγοντα και οι νευρολόγοι θα πρέπει να ειδοποιούνται για επιληπτικές κρίσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID-19 κατά την αρχική παρουσίαση. Ενώ η πρόγνωση είναι άγνωστη δεδομένης της καινοτομίας αυτών των γενετικών προϊόντων, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνουν άλλες ενέσεις, θα περίμενα ότι οι κρίσεις θα ήταν σταδιακά λιγότερο συχνές, θα ελέγχονταν καλύτερα και θα υποχωρούσαν ενδεχομένως με αρκετό χρόνο.

Ας είναι αυτό ένα μάθημα, το γενετικό υλικό που φορτώνεται σε νανοσωματίδια λιπιδίων είναι μια τρομερή ιδέα για ένα εμβόλιο, καθώς θα πάει παντού στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, όπου μπορεί να υπάρξει φλεγμονώδης τραυματισμός, αναπηρία και δυστυχώς σε ορισμένα θύματα – θάνατος.


[i]  Fan HT, Lin YY, Chiang WF, Lin CY, Chen MH, Wu KA, Chan JS, Kao YH, Shyu HY, Hsiao PJ. Εγκεφαλίτιδα και επιληπτική κατάσταση που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19. QJM. 21 Φεβρουαρίου 2022, 115(2): 91-93. doi: 10.1093/qjmed/hcab335. PMID: 34978572; PMCID: PMC9383153.

[ii]  Sriwastava S, Sharma K, Khalid SH, Bhansali S, Shrestha AK, Elkhooly M, Srivastava S, Khan E, Jaiswal S, Wen S. Εμβολιασμός COVID-19 και Νευρολογικές εκδηλώσεις: Ανασκόπηση Αναφορών Περιπτώσεων και Σειρών Περιπτώσεων. Brain Sci. 2022 Μαρ 18, 12(3):407. doi: 10.3390/brainsci12030407. PMID: 35326363; PMCID: PMC8946610.

[iii]  Kaculini CM, Tate-Looney AJ, Seifi A. The History of Epilepsy: From Ancient Mystery to Modern Misconception. Cureus. 2021 Μαρ 17, 13(3):e13953. doi: 10.7759/cureus.13953. PMID: 33880289; PMCID: PMC8051941.

Ο Δρ McCullough είναι ασκούμενος παθολόγος, καρδιολόγος, επιδημιολόγος που διαχειρίζεται τις καρδιαγγειακές επιπλοκές τόσο της ιογενούς λοίμωξης όσο και των τραυματισμών που αναπτύσσονται μετά το εμβόλιο COVID-19 στο Ντάλας Τέξας των ΗΠΑ. Έχει δεκάδες δημοσιεύσεις με κριτές για τη μόλυνση, πολλές μαρτυρίες στη Γερουσία των ΗΠΑ και της Πολιτείας και έχει σχολιάσει εκτενώς την ιατρική απάντηση στην κρίση του COVID-19 στο TheHill, το America Out Loud, το NewsMax και το FOX NEWS Channel.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη