pellain

OIKONOMIKO ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ DOWNING STREET  - ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ(;)

Ο Ρίσι Σούνακ προετοιμάζει άπαντες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της Βρετανίας για εν μέρει τουλάχιστον, αποχώρηση από την στήριξη της Ουκρανίας.

Στην πραγματικότητα αυτό που περιμένει είναι η διαφαινόμενη συντριβή των Δημοκρατικών (με βάση τις δημοσκοπήσεις θα χάσουν τον έλεγχο Γερουσίας και Κογκρέσου) στις ενδιάμεσες εκλογές στις 8 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, από τους Ρεπουμπλικανούς, οι οποίοι έχουν δηλώσει επανηλειμμένα πως «δεν θα παραμείνουν οι ΗΠΑ το ΑΤΜ του Κιέβου».

Στις ΗΠΑ οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι με την κυβέρνηση Μπάιντεν και τους εξτρεμιστικούς κύκλους που την ελέγχουν και σπρώχνουν την χώρα σε μία πυρηνική αντιπαράθεση με την Ρωσία ενώ η ακρίβεια στα καύσιμα «πονάει» πλέον και την αμερικανική μεσαία τάξη.

Αν δεν αναγκαστεί η κυβέρνηση Μπάιντεν να «μαλακώσει» την στάση της έναντι της Ρωσίας, τότε όλοι στην Ευρώπη θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο το οποίο νομοτελειακά οδηγεί στην οικονομική κατάρρευση και μετά από αυτήν σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

Ένα «πάγωμα» της οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία από την Βρετανία και πιθανότατα μετά τις 8 Νοεμβρίου και από τις ΗΠΑ θα σημάνει το ουσιαστικό τέλος της πολεμικής προσπάθειας της Ουκρανίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη