pellain

Χιλιάδες χρήστες ακυρώνουν τις συνδρομές τους σε Disney+, Netflix και Amazon! Δείτε 4 ΔΩΡΕΑΝ εναλλακτικές που έχετε!


Καθώς οι τιμές των τροφίμων, της ενέργειας και των καυσίμων αυξάνονται, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα νοικοκυριά αναζητούν τρόπους να κρατήσουν τους λογαριασμούς τους χαμηλούς και να ξεπεράσουν την κρίση κόστους ζωής. 

Οι Βρετανοί ελέγχουν τώρα τις τραπεζικές τους καταστάσεις για τρόπους με τους οποίους μπορούν να μειώσουν τις δαπάνες και ένας από τους κλάδους που δέχεται επίθεση είναι οι πάροχοι υπηρεσιών ροής.

Οι συνδρομές σε εταιρείες όπως το Netflix, η Disney+ και η Amazon έχουν χτυπήσει σχεδόν ένα εκατομμύριο ακυρώσεις μεταξύ των μηνών Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με έρευνα της Kantar. Η έρευνα έδειξε ότι ο αριθμός των νοικοκυριών στο Ηνωμένο Βασίλειο με τουλάχιστον ένα πρόγραμμα ροής επί πληρωμή, τα μείωσε τουλάχιστον κατά ένα, φτάνοντας τα 937.000 νοικοκυριά που το κάνανε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Dominic Sunnebo, ο παγκόσμιος διευθυντής πληροφοριών στο τμήμα worldpanel της Kantar, δήλωσε: «Υπάρχει μια σειρά από δυναμικές στην αγορά, όπως η κρίση, η αύξηση του κόστους ζωής που ακολουθούνται από την «κοπή του κορδονιού», καθώς και ένας βαθμός «περιεχομένου». κούραση.”

Έχοντας αυτό υπόψη, το iTechNews αναζήτησε δωρεάν εναλλακτικές εφαρμογές αντί τους μεγάλους παρόχους. Αν και οι εφαρμογές μπορεί να μην έχουν πρόσβαση σε ορισμένες από τις αποκλειστικές εκπομπές που μπορούν να προσφέρουν οι μεγάλοι πάροχοι, προσφέρουν μια σειρά από ταινίες και σειρές που μπορεί να σας δελεάσουν πάρα πολλούς και φυσικά, είναι δωρεάν. Δείτε τι βρήκαμε…..

Plex

Πρώτο στη λίστα είναι το Plex. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορες πλατφόρμες όπως Android, iOS, Fire TV, Android TV, PlayStation, Xbox ή μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Επιπλέον, το Plex είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές ροής, με πάνω από 25 εκατομμύρια άτομα να έχουν εγγραφεί για να χρησιμοποιούν τη δωρεάν υπηρεσία ταινιών και boxset.

Αν είστε λάτρης των τηλεοπτικών ριάλιτι και των εκπομπών μαγειρικής, τότε θα το απολαύσετε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη εκπομπή του A Cook’s Tour του αείμνηστου Anthony Bourdain ή το Hell’s Kitchen του Gordon Ramsay. Στη συνέχεια, υπάρχουν επιλογές όπως το Extras του Ricky Gervais, το αναγνωρισμένο αστυνομικό δράμα Happy Valley (το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο για ροή στο Netflix) και η σειρά του BBC Silent Witness.

Για όποιον έχει τη διάθεση για το Halloween Plex έχει επίσης στη βιβλιοθήκη του ταινίες τρόμου, όπως το καλτ κλασικό From Dusk Till Dawn, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι George Clooney και Quentin Tarrantino. Το Plex διαθέτει επίσης μια σειρά θεματικών καναλιών που προσφέρουν επιμελημένο περιεχόμενο στο οποίο μπορείτε να συντονιστείτε.

Freevee

Η εφαρμογή Freevee της Amazon κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και αντικαθιστά την πρώην υπηρεσία τηλεόρασης iMDB. Ένας σημαντικός λόγος για αυτό το rebrand ήταν να βοηθήσει να τονιστεί πώς η εφαρμογή είναι – όπως υποδηλώνει το όνομα – δωρεάν, κάτι που θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερους θεατές στις ταινίες και στις σειρές που είναι διαθέσιμες με την υπηρεσία.

Όπως η επί πληρωμή υπηρεσία Prime Video της Amazon, το Freevee φιλοξενεί μια σειρά από αποκλειστικές εκπομπές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Ένα από τα μεγάλα σόου που θα κυκλοφορήσουν είναι το Bosch Legacy, η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Bosch του Prime Video που βασίζεται στα βιβλία του Michael Connelly.

Άλλο πρωτότυπο περιεχόμενο περιλαμβάνει την Judy Justice – στην οποία πρωταγωνιστεί ο Judge Judy του τηλεοπτικού ριάλιτι, το δράμα κατασκοπείας εφήβων Alex Rider και ένα ντοκιμαντέρ για τον σούπερ σταρ της ποπ Post Malone.

Υπάρχει επίσης μια τεράστια επιλογή ταινιών – νέων και παλιών – όπως το κλασικό έργο τρόμου The Blair Witch Project, το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς Slow West και το φιλικό προς την οικογένεια Angry Birds Movie 2. Μπορείτε να συντονιστείτε στο Freevee μέσω του προγράμματος περιήγησής σας, στο Fire TV, Συσκευές Google TV και Android TV και μέσω της επίσημης εφαρμογής Android και iOS.

Rakuten TV

Με το Rakuten TV θα μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά κανάλια για ταινίες, παιδικό περιεχόμενο όπως Teletubbies, ντοκιμαντέρ και άλλα. Αυτό είναι εκτός από το περιεχόμενο κατά παραγγελία, όπως το βραβευμένο με Όσκαρ The Big Short και το Hollywood rom-com Love And Other Drugs (με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Anne Hathaway).

Κατευθυνθείτε στον ιστότοπό τους ή κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή για πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία.

Pluto TV

Μπορεί επίσης να συντονιστείτε μεταβαίνοντας στον ιστότοπό τους ή κατεβάζοντας την επίσημη εφαρμογή. Εδώ, θα βρείτε περιεχόμενο κατά παραγγελία και μια σειρά από ζωντανά κανάλια. Το Pluto TV διαθέτει επίσης μια εκτενή και ποικίλη επιλογή περιεχομένου κατ’ απαίτηση που κυμαίνεται από κουτιά όπως το Skins και το Geordie Shore, μέχρι καλτ κλασικές ταινίες όπως το J-horror Ringu, η κωμωδία της δεκαετίας του ’90 της Empire Records και πολλά άλλα.


itechnews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη