pellain

Οι εθνικές προδοσίες εξαργυρώνονται με ψήφους


Το 1996 μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων ο Σημίτης επανεκλέχθηκε με ποσοστό αρκετά υψηλό παρότι είχαν γκριζαριστεί τα Ίμια ενώ αποτελούσαν ελληνική κυριαρχία. 

Το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει την Ελλάδα υπό καθεστώς νέας εποπτείας αφού πρώτα είχε πουλήσει την θέληση του λαού μέσα από ένα σαθρό και αμφιβόλου πολιτικής εγκυρότητας δημοψήφισμα. Παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ επανεξελέγη. Η τραγωδία στα Τέμπη δεν είναι αποτέλεσμα ενος λάθος χειρισμού του σταθμάρχη ο οποίος δεν έκανε κάτι που δεν κάνουν όλοι οι Έλληνες από την ίδρυση του ελλαδικού κράτους μέχρι και σήμερα, δηλαδή ''βολεύτηκε''. Η ευθύνη πρώτα και κύρια ανήκει στην πολιτική ηγεσία η οποία υπακούει στα κελεύσματα της εκάστοτε τραπεζικής ολιγαρχίας η οποία ηγείται της ΕΚΤ. Από το 2000 μέχρι και σήμερα όλοι οι ''απόστολοι'' του εκσυγχρονισμού, μαρασμού για ορισμένους, έχουν που τοποθετούν ως πολιτικό βέλος εντός της φαρέτρας τους τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρομικών δραχμών τάζοντας πως μέχρι το 2013 ο ΟΣΕ θα αποτελεί ένα καινοτόμο δίκτυο στο οποίο θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες.

   Εν τέλει αποδείχθηκε πως τα έργα της υπερσύγχρονης σιδηροδρομικης γραμμής περισσότερο θύμιζαν την Grand - Guignol ταινία Europa του Λ.Φ. Τρίερ πάρα αυτό το καινοτόμο δίκτυο στο οποίο η ψηφιακή τεχνολογία θα αντικαθιστούσε την κομματική αργομισθία (λέμε τώρα). Η εκατόμβη των νεκρών στα Τέμπη μεταφράζεται ως θυσία στον Μολώχ του κέρδους όπου  εδώ και χρόνια οι εργαζόμενοι ειδοποιούν πως τα μέτρα ασφαλείας είναι ελλιπή. Μάλιστα το γεγονός πως έπρεπε να γίνει αυτή η τραγωδία για να ληφθεί υπόψη πως υπάρχει πρόβλημα αυτό είναι το χειρότερο. Δεν πρόλαβε λοιπόν να στεγνώσει το αίμα των νεκρών και άρχισαν άπαντες από την κυβέρνηση έως και την αντιπολίτευση να εργαλειοποιούν το γεγονός για ίδιον όφελος, ενώ όλοι όσοι έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα την Ελλάδα έχουν ευθύνη για το ξεπούλημα των γραμμών στο ξένο κεφάλαιο. Συνεπώς τα κροκοδείλια δάκρυα των πολιτικών που ευθύνονται γι' αυτό το χάλι είναι τουλάχιστον υποκρισία και ναι το πρόβλημα δεν είναι μόνον η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις οι οποίες έχουν υπογράψει για το ξεπούλημα της Ελλάδος, απλώς η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει αυτή την πολιτική.
   Η εργαλειοποίηση της τραγωδίας συνεχίζεται και στον δρόμο, η ροζ και πουά αριστερά, τύπου ΚΕΕΡΦΑ έρχεται να ''καπελώσει'' στην κυριολεξία τις αυθόρμητες αγνές και λαϊκές συγκεντρώσεις με τα woke συνθήματα τους τα οποία απολαμβάνουν ασυλίας από την πολιτική ορθότητα. Διότι συνθήματα όπως ''επαναπροώθησει σε μπάτσους και ναζί'' και ''η πατριαρχία σκοτώνει'' όχι απλά δν σχετίζονται με το τραγικό δυστήχημα αντιθέτως αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό από το μείζον όπου είναι η πολιτική ολιγαρχία των καρτέλ και των δανειστών. Επίσης η υποκρισία του ''πολιτισμικού μαρξισμού'' είναι εξωφρενική διότι οποίος θέλει να διαδηλώσει για τα θύματα δεν το καπηλεύεται ως γεγονός προκειμένου να περάσει την ατζέντα του. Συνεπώς ο ελληνικός λαός πρέπει να πάψει να είναι αμνήμων, πρέπει να μάθει να τιμωρεί και να αξιολογεί και να μην τσιμπά σε κανένα είτε είναι κυβερνητικός είτε ''διαμαρτυρόμενος'', διότι καμιά φορά και ο δεύτερος επιθυμεί να εκμεταλλευτεί το θυμικό των πολλών προκειμένου να επιπλεύσει. Η νεολαία που διαμαρτύρεται και δικαίως πρέπει να προσδιορίσει την διαμαρτυρία της και να την συγκεκριμενοποιήσει την αντίδραση της,διότι τα θύματα των Τεμπών είναι αποτέλεσμα της ανάλγητης πολιτικής η οποία έχει μάθει να παίζει στα ζάρια την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ο ατομικισμός των νεοφιλελεύθερων είναι τόσο ξεδιάντροπος που ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να ''τα ρίξει'' όλα στην ατομική ευθύνη, σε λίγο θα μας πουν πως φταίμε που πήραμε το τρένο.
    Ότι ο γαμπρός του Γεραπετρίτη όμως είναι δικηγόρος στον ΟΣΕ και πως ο Καραμανλής διαβεβαίωνε εντός βουλής την ασφαλή λειτουργία των σιδηροδρόμων είναι κάτι που προσπαθεί η κυβέρνηση να το περάσει κάτω από το χαλί.

     Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη στον παλαιοκομματισμό και στις ζημιογόνες του αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδος τόσο σε οικονομικό και βιοτικό επίπεδο αλλά όσο και σε θέματα κοινωνικής ασφαλείας όπως στα Τέμπη.
Οι ένοχοι πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να στηθεί ειδικό δικαστήριο. Όλοι όσοι διετέλεσαν υπουργοί από το 2000 μέχρι σήμερα να δικαστούν διότι έχουν ευθύνη.

ΤΑΣΟΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ 
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη